×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Avion Horten Go229

60,99 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 6 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 6 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.20 lei.

Referinta:
VR-RV4312
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

La sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial, fratii Reimar si Horten au fost 2 dintre cel mai cunoscuti designeri de avioane din Germania. Ei au adus expertiza in accest domeniu creand o divizie speciala care, la fel ca divizia Sonderkommando 9, se ocpua cu dezvoltarea avioanelor fara coada. Dezvoltarea avionului Horton Ho IX, echipat cu motoare cu reactie BMW 003A-1, a inceput in anul 1942. Primele prototipuri au fost construite tip "glider" din cauza dificultatilor intampinate in dezvoltarea motorului cu reactie. Al 2-lea prototip a folosit motor Jumo 004B-1. In 1944, versiunea a 2-a a avionului a zburat pentru prima oara atingand viteza de 780km/h. Productia avionului a fost transferata catre Gothaer Waggonfabrik si numele a fost schimbat in Go229. Primul avion din Gothaer Waggonfabrik, Go 229 A-O V3, a primit un motor Jumo 004-C engine. 


Avertisment: AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor cu vârsta sub 8 ani. A se utiliza sub stricta supraveghere a unei persoane adulte. A se citi instrucțiunile înainte de utilizare, a se urma și a se păstra pentru referințe viitoare.
Citeste mai multShow less
Specificatii
VR-RV4312
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare