×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Baby Einstein - Blocuri magnetice de activitati, "Bridge & Learn" din 15 piese

Micul inginer va adora jucaria formata din piese magnetice, inca de la o varsta frageda si pana la gradinita! Setul de 15 piese include blocuri inspirate din educatia STEM care implica bebelusii, copiii mici, prescolarii si nu numai. Fiecare piesa se conecteaza magic cu magnetii ascunsi. Bebelusii mici vor fi captivati sa stivuiasca, sa tina si sa scuture blocurile magnetice, dezvoltandu-si abilitatile motorii fine. Sunetul „clic” la conectare va produce un rezultat cauza-efect, iar cei mici isi vor explora simturile, vor invata sa recunoasca literele si culorile, vor rezolva probleme si isi vor dezvolta muschii creativi. Prescolarii si copiii de la gradinita isi vor aprofunda abilitatile STEM construind case, poduri sau designuri unice. Acest set include personaje Baby Einstein, precum si poduri, hornuri, acoperisuri si multe altele.

Citeste mai multShow less
189,05 lei 199,00 lei
PRP-5%
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Referinta:
BB-12818
Adaugati la wishlist
Descriere

Caracteristici

 

  • Joc interactiv cu parteneri de joaca: Setul STEAM Bridge & Learn incurajeaza jocul colaborativ, stimuland creativitatea si dezvoltand abilitatile sociale ale copiilor.

  • Versatilitate pe parcursul cresterii: Format din 15 piese, setul evolueaza odata cu copilul, oferind o varietate de activitati, de la stivuirea simpla pana la constructia unui pod sau a unei case.

  • Blocuri mari, usor de manevrat: Cu dimensiuni de 7.62 cm, blocurile sunt potrivite pentru mainile mici ale copiilor, promovand dezvoltarea abilitatilor motorii si invatarea unor concepte precum stivuirea si sortarea.

  • Stimularea abilitatilor STEAM: Setul consolideaza abilitatile STEAM ale copiilor mai mari prin activitati creative de design si inginerie. Include 5 blocuri cu litere, 6 atasamente senzoriale, 2 acoperisuri, un horn si un pod.

  • Joc liber si creativ: Potrivit pentru ambele sexe, se preteaza atat la joaca pe podea, cat si la masa. Nu necesita baterii, iar blocurile sunt usor de curatat.

 

Despre Baby Einstein:

 

Istoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani, cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica. Produsele au evoluat de-a lungul timpului, insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.

 

Ce le deosebeste de alte jucarii?

 

Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor! Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte, muzica, arta, limbaj, forme, elemente din natura, iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un 'Baby Einstein'!

Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative, iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila. Toate aceste caracteristici unice, fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului.

 

Citeste mai multShow less
Specificatii
BB-12818
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare