×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Cub sortare senzorial din lemn Kruzzel MY18261

54,99 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 5 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 5 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.00 lei.

Referinta:
CV-MY18261_Initiala
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Educativ - Acest cub senzorial este un instrument perfect pentru a ajuta copiii sa inteleaga conceptele de baza ale sortarii si concentrarii. Copilul poate sa agite cubul, sa il utilizeze pentru sortare si sa scoata cuburile.

Cubul flexibil stimuleaza simturile copilului. Prin inserarea si scoaterea cuburilor prin peretii flexibili din cauciuc, copilul isi dezvolta abilitatile motorii intr-un mod eficient.

Setul include un sirag si un insirator pentru blocuri. Prin insirarea acestora, copilul exerseaza rabdarea, precizia si concentrarea.

Acest sortator contine 12 elemente colorate, de forme si dimensiuni diferite, realizate din lemn. Numerele pictate pe blocuri contribuie la intelegerea conceptelor matematice.

SPECIFICATII

Culoare: Multicolor / Nuante pastel;

Material: Lemn, cauciuc;

Dimensiuni: 14.3 x 14.3 x 11.5 cm.

Aceasta jucarie dezvoltatoare va fi cu siguranta apreciata de fiecare copil. Cubul educativ din lemn nu ofera doar ore de distractie, ci si oportunitati de invatare valoroase, care vor avea un impact pozitiv in viitor. Culorile placute si formele diverse stimuleaza imaginatia si creativitatea copiilor, transformand fiecare moment intr-o experienta plina de descoperiri si bucurie.

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-MY18261_Initiala
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare