×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Umbrela gradina/terasa, inaltime reglabila, albastru inchis, 292 cm

406,14 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-72 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 40 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 40 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 8.00 lei.

Referinta:
AR-AR210024
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Umbrela gradina/terasa, inaltime reglabila, albastru inchis, 292 cm


     Această umbrelă de soare pentru exterior vă va menține atât prietenii, cât și mobilierul răcoroase și protejate de razele dăunătoare ale soarelui, fiind perfectă pentru momentele petrecute în aer liber, fie că vă bucurați de o masă în familie, discutați cu prietenii sau vă relaxați în timpul unei zile frumoase.

Caracteristici și Beneficii:

  • Inaltime Reglabilă: Orificiul pentru stalpul umbrelei are două poziții distanțate la 4 cm, permițându-vă să ajustați înălțimea pentru a obține un interval de umbră optim.
  • Configurare Ușoară: Cu un design practic și un mecanism de scripete cu frânghie, această umbrelă se deschide și se închide cu ușurință. De asemenea, designul său cu două secțiuni o face ușor de transportat și de depozitat.
  • Fabricată pentru Exterior: Umbrela dispune de o copertină aerisită și rezistentă, concepută pentru a rămâne stabilă chiar și în condiții de vânt. Cu o copertină din poliester de 180 g/m2 și un cadru metalic acoperit cu pulbere, aceasta este proiectată pentru o utilizare fiabilă și de lungă durată în aer liber.

Informații Tehnice:

  • Dimensiuni Totale: Φ292 x 242H cm
  • Se recomandă utilizarea unei baze pentru umbrele cu o greutate de minim 25 kg (Baza Outsuny potrivită: 840-117, 84D-122)
  • NOTĂ: Nu utilizați umbrela în condiții meteorologice extreme, cum ar fi vântul puternic, ploaia abundentă sau zăpada.

    Bucurați-vă de confortul și protecția oferite de această umbrelă de terasă, care adaugă un plus de eleganță și funcționalitate în orice spațiu exterior.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AR-AR210024

Numar colete
1.0000000000
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare