×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Suport pentru umbrela 35/38/48 mm, rotund, HDPE, metal, imitatie ratan, maro, 53x35.5 cm

334,90 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-72 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 33 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 33 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 6.60 lei.

Referinta:
AR-AR131855
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Suport pentru umbrela 35/38/48 mm, rotund, HDPE, metal, imitatie ratan, maro, 53x35.5 cm


Caracteristici:

  • Materiale Durabile: Realizată din HDPE, beton și metal, această bază pentru umbrela de grădină este durabilă și rezistentă la intemperii, asigurând o utilizare îndelungată și fiabilitate în orice condiții de vreme.
  • Dimensiune Universală: Include un buton de strângere reglabil pentru a ține umbrela de soare în poziție fermă, putând susține stâlpi cu diametrul de 35 mm, 38 mm și 48 mm, asigurând compatibilitatea cu o gamă largă de umbrele.
  • Design Elegant: Baza suportului pentru umbrela de soare are o suprafață elegantă gravată cu flori, oferind o notă decorativă și de clasă spațiilor tale exterioare, îmbinând perfect funcționalitatea cu estetica.
  • Robust și Greu: Suportul bazei pentru umbrela de soare cântărește în total 25 kg, furnizând o greutate adecvată pentru a preveni răsturnarea umbrelei în zilele cu vânt sau condiții meteo nefavorabile.
  • Dimensiuni: Dimensiuni totale: Φ 53 x 35.5Acm. Asamblarea este simplă și rapidă, permițându-vă să vă bucurați rapid de umbra și confortul oferite de umbrela dvs. de grădină.
Citeste mai multShow less
Specificatii
AR-AR131855

Numar colete
1.0000000000
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare