×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Umbrela plaja/gradina, 2 in 1, albastru si alb, 210 cm

365,44 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-72 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 36 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 36 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 7.20 lei.

Referinta:
AR-AR019016
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Umbrela plaja/gradina, 2 in 1, albastru si alb, 210 cm


   Cu această umbrelă de soare multifuncțională 2 în 1, veți avea parte de protecție și versatilitate în același timp. 

Caracteristici:

  • Multifuncționalitate 2 în 1: Cu două panouri laterale detașabile, această umbrelă poate fi transformată rapid și ușor într-o copertină, oferindu-vă mai multă flexibilitate și opțiuni în funcție de nevoile dvs.
  • Construcție Robustă: Structura din fier vopsit este rezistentă la vânt și intemperii, iar cele 8 tije din țesătură susțin perfect umbrela, asigurându-vă stabilitate și siguranță în timpul utilizării.
  • Protecție Eficientă: Tesatura din poliester rezistent la apă protejează eficient împotriva ploii și a razelor UV, permițându-vă să vă bucurați de momentele petrecute în aer liber fără a vă face griji în privința vremii.
  • Ușor de Asamblat și Transportat: Cu tija separată în două părți și geanta de transport inclusă, această umbrelă este ușor de asamblat și de transportat oriunde mergeți, asigurându-vă confortul și practicitatea în orice situație.
  • Dimensiuni și Detalii: Dimensiunea umbrelei este 210 x 222 cm, iar dimensiunea cortului este 210 x 200 x 125 cm. Diametrul stalpului este de 38 mm, iar greutatea umbrelei este de 2 kg. Lungimea celor două tije este de 100 cm și, respectiv, 129 cm.

      Cu această umbrelă multifuncțională, veți avea parte de protecție și versatilitate în același timp, permițându-vă să vă bucurați de momentele petrecute în aer liber în orice situație și în orice condiții meteorologice.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AR-AR019016

Numar colete
1.0000000000
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare