×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Suport pentru umbrela 38-48 mm, rotund, HDPE si otel, imitatie ratan, negru, 51x36 cm

257,59 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-72 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 25 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 25 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 5.00 lei.

Referinta:
AR-AR208694
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Suport pentru umbrela 38-48 mm, rotund, HDPE si otel, imitatie ratan, negru, 51x36 cm


Caracteristici:

  • Dimensiune Potrivită a Stâlpului: Această bază de susținere pentru umbrela de soare este recomandată pentru umbrele cu o înălțime maximă de 3 metri și un diametru de stâlp de 38 mm sau 48 mm. Am inclus, de asemenea, 2 butoane reglabile pentru a fixa poziția stâlpului, oferindu-vă mai multă siguranță și stabilitate.
  • Design Portabil și Ușor de Umplut: Baza noastră rezistentă pentru umbrela de soare cântărește până la 22 kg atunci când este umplută cu apă sau 29 kg atunci când este umplută cu nisip. Portabilă și ușoară atunci când este goală, această bază pentru umbrela de terasă dispune de un mâner încorporat pentru a facilita mutarea cu ușurință.
  • Suport pentru Umbrele de Exterior: Partea inferioară este realizată din plastic HDPE, care previne ciobirea, exfolierea, îmbătrânirea și multe altele. În plus, stâlpul este fabricat din oțel cu acoperire cu pulbere, care poate susține umbrela în mod stabil și rezistă în același timp la elementele de exterior, oferindu-vă o soluție durabilă și fiabilă pentru susținerea umbrelei dvs.
  • Design Elegant: Concepută cu o suprafață în stil de împletitură de ratan, baza noastră pentru umbrela de soare de grădină oferă o notă decorativă și de înaltă calitate spațiului dvs. existent de locuit în aer liber, aducând un plus de eleganță și stil.
  • Informații despre Produs: Dimensiuni totale: Φ51 x 36Hcm. Dimensiunile bazei: Φ50 x14Hcm. Dimensiunile stâlpului: Φ5,6 x 35Hcm. SKU-ul umbrelei părinte potrivite de la Outsunny: X-84D-018, 84D-032. Este necesară asamblarea. Notă: Vă rugăm să măsurați în prealabil stâlpul umbrelei dvs. pentru a vă asigura că se potrivește cu baza noastră.
Citeste mai multShow less
Specificatii
AR-AR208694

Numar colete
0.1000000000
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare