×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Set 6 Culori speciale germane pe baza de apa Eulenspiegel ST206041eul

60,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 6 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 6 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.20 lei.

Referinta:
CV-ST206041eul_Initiala
Adaugati la wishlist
Descriere

MY SWEETHEART - BE A STAR- Set 6 Culori speciale pe baza de apa pentru sedinte foto, film, pictura pe fata si pe corp.Produsele sunt testate dermatologic si sunt conforme cu standardele Uniunii Europene in privinta produselor cosmetice si a jucariilor. Nu sunt testate pe animale. Culorile se dilueaza cu apa. Sclipiciul se aplica peste pata umeda de culoare sau cu pensula umezita cu apa evitand zona ochilor. Pielea se curata simplu cu apa si sapun de fata. Pentru mentinerea in conditii optime se recomanda pastrarea culorilor curate, uscate si inchise cu capacele existente. Fabricate in Germania, culorile Eulenspiegel nu contin parfumuri, nu contin parabeni, nu contin gluten, sunt hipo-alergenice, nu contin HAP (hidrocarburi policiclice aromatice), iar ambalajele sunt din PET (nu PVC). Daca aveti pielea sensibila testati produsul pe interiorul bratului, iar daca dupa o ora apar semne de iritatie nu folositi produsul. Interzis copiilor sub 3 ani, contine parti mici ce pot fi inghitite. Evitati mucoasa (nas, ochi, gura). Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare. Fabricat in Germania. A se utiliza in maximum 24 luni de la data desigilarii.

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-ST206041eul_Initiala
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare