×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Sezlong pentru gradina, metalic, reglabil, negru, 197x58x26 cm, Zeno

324,70 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-72 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 32 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 32 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 6.40 lei.

Referinta:
AR-AR172674
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Sezlong pentru gradina, metalic, reglabil, negru, 197x58x26 cm, Zeno


   Beneficiind de 4 niveluri de înclinare, acest sezlong se adaptează nevoilor dvs. pentru relaxare optimă. Indiferent dacă preferați să stați așezați, să vă întindeți sau să vă lungiți complet, acest sezlong vă oferă flexibilitatea de a vă bucura de plajă, lectură sau chiar de o scurtă siestă.

Caracteristici:

  • Utilizare în exterior: Sistemul de suspensie cu corzi elastice reduce tensiunea musculară și promovează relaxarea. Designul său clasic îl face potrivit pentru orice spațiu în aer liber și ideal pentru plajă sau camping.

  • Design pliabil: Compact și ușor de transportat, acest sezlong se potrivește în majoritatea mașinilor, facilitând transportul și depozitarea oriunde aveți nevoie.

  • Cadru solid: Fabricat cu un cadru din oțel vopsit prin pulverizare și o plasă din PVC respirabilă, acest sezlong este proiectat pentru a vă menține confortabil și uscat în timpul utilizării.

  • Dimensiuni: Dimensiuni totale: 197L x 58P x 26A cm. Dimensiuni pliat: 74L x 14P x 60A cm. Capacitate de greutate susținută: 120kg.

   Indiferent de activitatea preferată în aer liber, acest sezlong pliabil vă oferă confort și practicitate pentru momente relaxante în natură.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AR-AR172674

Numar colete
1.0000000000
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare