×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Sezlong pentru gradina, otel, poliester, reglabil, gri, 189x68x30 cm, Trip

477,38 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-72 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 47 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 47 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 9.40 lei.

Referinta:
AR-AR212837
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Sezlong pentru gradina, otel, poliester, reglabil, gri, 189x68x30 cm, Trip


   Relaxarea în aer liber devine mai ușoară și mai confortabilă cu acest set de mobilier pentru exterior.

Caracteristici:

  • Inclinație reglabilă: Spătarul convenabil reglabil vă permite să alegeți din 4 unghiuri diferite de înclinare, de la poziția ridicată pentru relaxarea pe spate la poziția complet culcată. Cu dimensiunile de 68 x 189 x 30 cm, puteți ajusta ușor sezlongul pentru a vă potrivi nevoilor.

  • Confort sporit: Tetiera moale a sezlongului oferă o experiență confortabilă de ședere și vă permite să personalizați confortul după preferințele dvs. Puteți folosi perna pentru șezut sau puteți îndepărta perna pentru a sta direct pe materialul plasei. De asemenea, este prevăzut cu un buzunar lateral convenabil pentru a vă păstra lucrurile la îndemână.

  • Durabil și rezistent la intemperii: Sezlongul este fabricat dintr-un cadru metalic acoperit cu pulbere și învelit într-un material rezistent la intemperii, care permite trecerea aerului. Această construcție robustă poate susține sarcini de până la 120 kg și este rezistentă la razele UV.

  • Portabil și pliabil: Sezlongul este ușor de transportat și de depozitat, fiind rapid de pliat la dimensiuni compacte de 67 x 77 x 15 cm. Așa că luați-l cu dvs. la plajă sau la marginea piscinei, și apoi puneți-l în portbagajul mașinii pentru următoarea aventură planificată.

   Acest set de mobilier pentru exterior vă oferă tot confortul și practicitatea de care aveți nevoie pentru a vă bucura de aer liber oriunde mergeți.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AR-AR212837

Numar colete
1.0000000000
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare