×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Opritor Usa Mobil 8.5x7x7.5 cm, 1 kg Ikonka IK6849

39,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 3 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 0.60 lei.

Referinta:
CV-IK6849_Gri
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Descopera solutia perfecta pentru a-ti proteja usile si a evita deteriorarile cu noul nostru Opritor de Usa! Cu dimensiunile sale compacte de 8.5x7x7.5 cm si o greutate de 1 kg, acest obiect simplu si remarcabil aduce utilitate in orice casa sau spatiu de lucru.

Caracteristici Cheie:

  • Prevenirea Lovirii: Opritorul pentru usi impiedica lovirea brutala a usilor de pereti sau mobilierul din apropiere, protejand astfel atat usa, cat si mediul inconjurator.

  • Impiedicarea Inchiderii Automate: Constructia sa autonoma ofera posibilitatea de a-l plasa în orice loc fara a-l lipi sau a gauri. Astfel, usa ramane deschisa atunci cand este necesar, evitand inchiderea automata neasteptata.

  • Durabilitate Remarcabila: Materialele rezistente utilizate in crearea opritorului asigura o durabilitate remarcabila, oferindu-ti o solutie de calitate pentru protectia usilor tale.

  • Protectie Pentru Pereti si Usi: Inelele de cauciuc de pe suprafata opritorului amortizeaza sunetul lovirii usii, asigurand ca atat peretele, cat si usa raman fara zgarieturi sau deteriorari.

Detalii Tehnice:

  • Material: Metal Elemente de Cauciuc
  • Greutate: 1 kg
  • Dimensiuni: Diametru - 7 cm, Inaltime - 7.5 cm
  • Ambalaj: 8.5 cm x 7 cm x 7.5 cm (Cutie de Carton) Descopera o solutie eficienta si estetica pentru protejarea usilor tale cu opritorul nostru de usa

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-IK6849_Gri
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare