×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Set 6 sisteme de siguranta multifunctionale reglabile 23.3 cm, cu lacat Iso Trade MY6843

61,99 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 6 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 6 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.20 lei.

Referinta:
CV-MY6843_Alb
Adaugati la wishlist
Descriere

Protectiile cu lacat reprezinta o solutie excelenta pentru sertare si dulapuri. Ceea ce le face cu adevarat remarcabile este butonul cu lacat integrat. Pentru a deschide lacatul si a accesa continutul, trebuie doar sa intoarci butonul in directia semnului deschis al lacatului. Atunci cand doresti sa inchizi lacatul si sa protejezi continutul, il intorci la marca inchisa a lacatului.

Flexibilitatea acestor protectii este impresionanta, deoarece sunt reglabile pe lungime. Acest lucru inseamna ca le poti adapta cu usurinta la diferite dimensiuni ale dulapurilor sau sertarelor pe care doresti sa le protejezi. Procesul este simplu: deschizi protectia, tai excesul de material pentru a o ajusta la dimensiunea dorita, apoi o atasezi la locul potrivit si inchizi lacatul.

Insa, siguranta este un aspect crucial. Aceste protectii nu sunt doar despre a preveni accesul copiilor la obiectele periculoase, cum ar fi cutitele din sertare. Ele asigura, de asemenea, ca nu vor putea deschide accidental dulapul sau sertarul, deoarece clema nu se va debloca decat prin rotirea in directia corecta. Astfel, continutul ramane in siguranta, iar parintii au linistea ca cei mici sunt protejati.

In plus, instalarea acestor protectii este un proces extrem de simplu.

Specificatii: Set 6 buc, Culoare: alb; banda: autoadeziva; dimensiuni: 23.3 x 3.8 x 2 cm; lungimea curelei: 16 cm.

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-MY6843_Alb
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare