×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Nisipul Elastic - Fluffy Cotton 300 grame Toi-Toys TT35250Z

28,99 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 2 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 2 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 0.40 lei.

Referinta:
CV-TT35250Z_Portocaliu
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Descopera Placerea Jocului cu Nisipul Elastic - Fluffy Cotton

Bucura-te de ore nelimitate de distractie creativa cu Nisipul Elastic - Fluffy Cotton, un produs inovator care aduce o textura deosebita si culori vibrante in lumea jocului. Cu 300 de grame de nisip fin si colorat, aceasta experienta de joaca este potrivita pentru cei mici, incepand de la 3 ani si oferindu-le oportunitatea de a se bucura de senzatii tactile unice.

Beneficii si Caracteristici:

  • : Nisipul elastic ofera o textura deosebita, usor de modelat si intins, permitand copiilor sa creeze forme variate si sa exploreze senzatiile tactile.
  • : Manipularea nisipului contribuie la dezvoltarea abilitatilor motorii fine, ajutand la imbunatatirea coordonarii ochi-mana si a dexteritatii.
  • Cu atentie la detalii si respect pentru siguranta copiilor, acest nisip este potrivit pentru cei mici de la 3 ani in sus.
  • : Nisipul elastic - Fluffy Cotton este impachetat intr-un borcan de plastic, asigurandu-se ca ramane proaspat si gata de joaca intre sesiunile de distractie.

Adauga o nota de inovatie si veselie in colectia de jucarii cu Nisipul Elastic - Fluffy Cotton. Ofera copiilor o experienta de joc captivanta, dezvoltandu-si in acelasi timp abilitatile motorii si creativitatea.

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-TT35250Z_Portocaliu
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare