×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Pavilion/foisor pentru gradina/terasa, pliabil cu inaltime ajustabila, material Oxford, cadru metalic, cu plasa insecte, 4 contr

1.171,71 lei 1.301,90 lei
PRP-10%
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-72 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Referinta:
AR-AR169032
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Pavilion/foisor pentru gradina/terasa, pliabil cu inaltime ajustabila, material Oxford, cadru metalic, cu plasa insecte, 4 contragreutati, gri, 3.92x3.92x2.83 m


Caracteristici:

  • Este foisorul ideal pentru orice activitate in aer liber. Plasati-l in curte sau in gradina, pe terasa sau pe un balcon larg. Va fi cu siguranta potrivit atat pentru o zi de relaxare in spatiul verde, pentru a asigura umbra si racoare, cat si pentru evenimente de familie sau intalniri cu prietenii dragi pentru a lua masa impreuna.
  • Ofera multiple setari de stabilizare. Setul include tarusi pentru fixare/impamantare, franghii pentru prindere ferma, dar si 4 contragreutati pentru sustinere (care pot fi umplute cu 9.5 L de apa sau 12.5 kg de nisip, in functie de resurse).
  • A fost dotat cu acoperis dublu. Acoperisul din partea superioara faciliteaza circulatia aerului in interiorul pavilionului. Acest acoperis este de asemenea pregatit pentru ploi. Este echipat cu orificii de scurgere care vor impiedica apa sa se acumuleze in partea de sus.
  • Este usor si rapid de instalat si montat. Tot ce trebuie sa faceti este sa trageti copertina in sus, iar apoi materialul peste cadru. Intindeti picioarele foisorului, iar procesul este complet.
  • Mecanismul de reglare a inaltimii picioarelor, foarte simplu de utilizat, va permite sa blocati ansamblul la inaltimea aleasa prin apasarea unui buton. Astfel, puteti ridica sau cobori dimensiunea intregii copertine la o setare de inaltime inalta, medie sau joasa: 283/273/263 cm.
  • Acoperisul este fabricat din material Oxford, un material premium, rezistent la umezeala, dar si la razele solare (protectie UV50+). Structura pliabila de tip pop-up, care permite montarea si demontarea in doar cateva minute. este realizata dintr-un metal rezistent la rugina.
  • Este echipat cu perdele de plasa detasabili care impiedica patrunderea micilor insecte care pot crea discomfort, cum ar fi tantarii sau mustele.
  • Dupa pliere, puteti depozita convenabil intregul ansamblu in geanta inclusa in pachet. Datorita acesteia, pavilionul va ramane mereu la loc sigur, fara a risca sa se deterioreze, iar dumneavoastra il veti putea transporta cu usurinta oriunde.

Specificatii:

  • Culoare: gri
  • Material: metal, poliester Oxford, nylon
  • Lungime: 3.92 cm
  • Latime: 3.92 cm
  • Inaltime: 2.83 cm
  • Inaltime fara acoperis: 1.83 cm
  • Dimensiuni perdele cu plasa: 300x200 cm (lungime x inaltime)
  • Dimensiuni ansamblu pliat: 25x25x125 cm

Despre materialul Oxford:

Compozitia textila a acestui produs a fost realizata din poliester de tip Oxford, un material renumit pentru multitudinea de avantaje pe care le ofera. Tesatura sau panza Oxford este fabricata in principal din fire amestecate cu bumbac poliesteric impletite cu fire de bumbac si este realizata din tesatura de batatura plana. Este usor de spalat si uscat, moale de manevrat, prezinta higroscopicitate buna si este confortabila si de purtat. Arata ca o tesatura vopsita si are efect bicolor, culoare armonioasa, silentioasa, cu o buna permeabilitate la aer, confortabila si naturala. Iata alte cateva dintre proprietatile deosebite ale acestui material:
-Rezistenta ridicata la impact, coroziuni, rupere, deformare;
-Protectie excelenta impotriva radiatiilor solare (86%) si UV (95%);
-Rezistenta la atacurile moliilor;
-Protectie mare impotriva umiditatii sau a ploilor;
-Are proprietati ignifuge, prevenind astfel incendiile;
-Prezinta un nivel de elasticitate foarte bun;
-Rezistenta la acizi si alcali;
-Indeplineste cu brio functiile de umbrire, transmisie de lumina si ventilatie;
-Are performante foarte bune de izolare termica

Atentie! Acest produs nu este rezistent la conditii meteo extreme cum ar fi furtuni, viscol, inghet sau ninsori. Va recomandam depozitarea intr-un loc ferit in special in perioada de extrasezon.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AR-AR169032

Material
Metal#Poliester#Nylon
Tip produs
Pavilion
Culoare
Gri
Utilizat pentru
Gradina
Numar colete
1.0000000000
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare