×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Oala de fonta cu maner din inox, 7.22 L, 30x13 cm, MagicHome

174,03 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-72 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 17 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 17 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 3.40 lei.

Referinta:
AR-254694
Adaugati la wishlist
Descriere

Oala de fonta cu maner din inox, 7.22 L, 30x13 cm, MagicHome


Caracteristici:

  • Fonta un material dur si greu, care poate rezista la temperaturi ridicate si la uzura constanta. Datorita acestei durabilitati, oala de fonta poate fi folosita pe parcursul intregii vieti si poate fi mostenita din generatie in generatie. Alegerea unei oale de fonta inseamna investitie pe termen lung in bucataria ta.
  • Absoarbe si retine caldura intr-un mod eficient cu ajutorul densitatii sale deosebite. Acest lucru inseamna ca alimentele se vor gati uniform si vor avea un gust mai bun. Indiferent daca pregatesti o supa delicioasa, o friptura suculenta sau un desert savuros, aceasta oala asigura o distributie uniforma a caldurii pentru rezultate culinare perfecte.
  • Este incredibil de versatila in bucatarie. Poti folosi oala de fonta pe un aragaz (de orice tip - foc deschis, cu inductie, electric, pe gaz, cu halogen, etc.), in cuptor sau chiar in aer liber. Ea este potrivita pentru gatitul la abur, fiert, copt sau prajit. Este ideala mai ales la prepararea gulasului.
  • Reprezinta un produs ecologic deoarece nu contine PFOA, PFOS, VOC, plumb sau cadmiu. Utilizarea oalei de fonta in bucatarie poate aduce si beneficii pentru sanatate. Fonta nu contine substante chimice nocive, cum ar fi cele gasite in teflon sau alte materiale non-stick. De asemenea, utilizarea oalei de fonta adauga o cantitate mica de fier in alimente, ceea ce poate contribui la cresterea nivelului de fier din organism. Aceasta poate fi o optiune excelenta pentru persoanele cu deficiente de fier sau pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca aportul de fier.

Specificatii:

  • Volum: 7.22 L
  • Diametru: 30 cm
  • Inaltime: 13 cm
  • Material maner: inox
  • Material corp: fonta

Citeste mai multShow less
Specificatii
AR-254694

Material
Fonta#Inox
Inox#Fonta
Culoare
Negru
Numar colete
1.0000000000
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare