×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Sarpe lemn 50cm LG Imports LG9498

15,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 1 punct loialitate. Cosul dvs. va totaliza 1 punct care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 0.20 lei.

Referinta:
CV-LG9498_Initiala
Adaugati la wishlist
Descriere

Sarpele din lemn este un jucarie fascinanta si realista care aduce natura in lumea copiilor. Cu o lungime de 50 de centimetri, acest sarpe din lemn ofera o experienta captivanta de joc si explorare.

Fabricat din lemn durabil si finisat cu detalii realiste, acest sarpe pare sa fie viu. Culoarea si textura lui il fac sa semene cu un sarpe adevarat, iar miscarile sale fluide si flexibile il fac sa arate foarte autentic.

Sarpele din lemn este perfect pentru a stimula imaginatia si creativitatea copiilor, oferindu-le oportunitatea de a explora lumea reptilelor intr-un mod sigur si captivant. Este ideal pentru joaca interactiva sau pentru a fi folosit in activitati de invatare despre natura si animale.

Cu acest sarpe din lemn, copiii vor avea o experienta distractiva si educativa, in timp ce descopera fascinanta lume a reptilelor.

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-LG9498_Initiala
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare