×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Set plasa si cutie cu lupa pentru prinderea insectelor LG Imports LG4647

29,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 2 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 2 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 0.40 lei.

Referinta:
CV-LG4647_Initiala
Adaugati la wishlist
Descriere

Porneste intr-o expeditie in lumea fascinanta a insectelor cu acest set minunat! Cu ajutorul diferitelor instrumente si accesorii, poti investiga si studia fiecare insecta pe rand.

Setul include o cutie de insecte practica cu 6 compartimente, in care poti plasa insectele capturate. Fiecare compartiment este echipat cu lentile de marire, astfel incat sa poti examina insectele de aproape si sa observi detalii. Acest lucru iti permite sa vezi mai bine caracteristicile lor, culorile si modelele.

Pentru a prinde si manipula insectele in siguranta, setul include si o penseta. Cu aceasta, poti ridica insectele cu grija fara sa le ranesti.

Cu acest set, ai tot ce iti trebuie pentru a cerceta insectele. Porniti in aventura, explorati natura si descoperiti diversitatea insectelor din jurul vostru. Este o modalitate educativa si distractiva de a invata mai mult despre lumea naturala din jurul nostru.

Indiferent daca esti un entomolog incepator sau doar esti fascinat de insecte, acest set cu siguranta te va entuziasma. Exploreaza, observa si invata mai multe despre minunata lume a insectelor in propriul tau mod.

Dimensiuni: Plasa de prindere 24,5 cm, Cutie 13 x 13 cm

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-LG4647_Initiala
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare