×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Set 40 magnetei pentru frigider cu animale in cutie metalica Iso Trade MY17484

55,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 5 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 5 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.00 lei.

Referinta:
CV-MY17484_Initiala
Adaugati la wishlist
Descriere

Aceasta colectie plina de farmec nu numai ca va aduce un plus de culoare si distractie pe frigiderul dumneavoastra, dar va oferi si o modalitate minunata pentru copilul dumneavoastra de a-si dezvolta creativitatea si abilitatile lingvistice.

Fiecare magnet este modelat sub forma unui animal si vine impreuna cu numele sau in limba engleza, oferind o modalitate distractiva si interactiva de a invata vocabularul. Cu o gama variata de animale, de la cele domestice la cele salbatice, copilul va fi captivat de diversitatea acestora si isi va extinde cunostintele intr-un mod placut.

Magnetii puternici asigura ca aceste creatii mici raman ferm atasate de orice suprafata metalica, oferindu-va posibilitatea de a le folosi pentru a tine notite, liste de cumparaturi sau alte documente importante. In plus, copilul dumneavoastra poate folosi acesti magneti pentru a crea scene si povesti fascinante pe tabla magnetica sau pe frigider, stimulandu-si astfel imaginatia si creativitatea.

Impachetat intr-o cutie de metal eleganta, acest set de magneti este perfect pentru a fi oferit cadou sau pentru a fi pastrat pentru uz personal. Dimensiunile compacte si greutatea usoara fac ca acest set sa fie usor de manipulat si transportat oriunde va duceti aventura. Asigurati-va ca fiecare zi este plina de bucurie si invatare cu acest set de magneti captivant!

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-MY17484_Initiala
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare