×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Hamac bumbac cu suport otel, geanta, albastru si verde, dungi, 188x62 cm

616,71 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-72 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 61 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 61 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 12.20 lei.

Referinta:
AR-AR169803
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Hamac bumbac cu suport otel, geanta, albastru si verde, dungi, 188x62 cm


    Cu un lounge confortabil destinat unei singure persoane, acest hamac este un element esențial pentru relaxare în aer liber. Fiind suficient de spațios și confortabil pentru a te întinde și a te bucura de diverse activități, precum lectura, vizionarea unui film sau pur și simplu a savura liniștea.

Caracteristici:

  • Suport Hamac 2 în 1: Cu un suport de hamac 2 în 1, acest accesoriu portabil se remarcă prin forma sa modernă și posibilitatea de a fi transformat cu ușurință într-un suport pentru uscat hainele, aducând un plus de utilitate și estetică spațiului tău exterior.

  • Design pliabil: Datorită designului său pliabil, depozitarea și transportul acestui cadru pentru hamac devin extrem de comode atunci când nu este în utilizare. Poți să-l folosești cu ușurință pe terasă, sub un copac sau chiar pe plajă.

  • Construcție robustă: Construit cu atenție și rezistență, acest hamac este dotat cu un cadru solid din oțel cu finisare acoperită cu pulbere, capabil să susțină o greutate de până la 120 kg. Materialul de înaltă calitate al șezutului din bumbac asigură confortul și durabilitatea necesară pentru momente lungi de relaxare, contribuind la reducerea stresului și la menținerea unei senzații plăcute pentru spate.

  • Dimensiuni compacte: Dimensiunile totale sunt de 270L x 100l x 94Hcm, iar atunci când este pliat, ocupă un spațiu minim de 125L x 14l x 15Hcm. Suportă o greutate maximă de 120kg și necesită asamblare.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AR-AR169803

Numar colete
1.0000000000
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare