×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Bicicleta De Echilibru Kinderkraft Tove, Summer Mint

299,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 29 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 29 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 5.80 lei.

Referinta:
VT-KRTOVE00MIN0000
Adaugati la wishlist
Descriere
Bicicleta fara pedale usoara TOVE Kinderkraft, SUMMER MINT Stil unic, materiale rezistente si o greutate de doar 2 kilograme - acesta este Kinderkraft TOVE SUMMER MINT, o frumoasa bicicleta de echilibru care va cuceri rapid inima fiecarui parinte! Este potrivit pentru copii incepand cu 1 an si jumatate si pana la 25 kg. Vasprijini dezvoltarea echilibrului si motricitatii la varsta la care copiii au cel mai mult nevoie. Kinderkraft TOVE SUMMER MINT are doua manere de transport, pentru a le face parintilor intoarcerea acasa de la joaca mai usoara. Poti lua bicicleta de unde iti e mai la indemana! Un alt avantaj pentru parinti este faptul ca bicicleta se pliaza foarte usor in doar 3 pasi simpli Kinderkraft TOVE SUMMER MINT va fi gata de drum. &Icircn plus este dotata cu o sa reglabila si manere antialunecare pe ghidon, care fac prinderea mai buna. Rotile usoare din spuma nu trebuie umflate - este eliminat astfel riscul de a face pana in timpul plimbarii. Kinderkraft TOVE SUMMER MINT este prietenul ideal pentru fiecare plimbare! Deosebit de usoara Kinderkraft TOVE SUMMER MINT este o bicicleta fara pedale usoara, cantarind doar 2 kg. Copiii obosesc rapid in timpul plimbarilor. Pentru a le face parintilor intoarcerea acasa cu cei mici mai usoara, bicicleta fara pedale Kinderkraft TOVE SUMMER MINT are 2 manere de transport. Apuc-o de unde iti este mai usor si porneste la drum impreuna cu copilul! saua reglabila Cei mici cresc foarte repede - de aceea bicicleta fara pedale Kinderkraft TOVE SUMMER MINT are saua reglabila. Le va fi astfel alaturi atat copiilor mici, cat si celor mai mari! saua se regleaza in intervalul 31-34,5 cm. Roti impenetrabile Rotile pline sunt realizate din spuma impenetrabila. Sunt perfecte nu doar pentru mersul prin oras, ci si pentru plimbarile in parc. Manerele ghidonului sunt acoperite suplimentar cu un material antialunecare, care asigura o prindere mai buna si manevrarea usoara a bicicletei. &Icircnvatare prin joaca Kinderkraft TOVE SUMMER MINT educa prin joaca. Unghiul de viraj limitat ofera siguranta si face mai usoara manevrarea pentru copiii care abia isi incep aventura pe bicicleta. Joaca alaturi de Kinderkraft TOVE SUMMER MINT nu doar ca imbunatateste coordonarea motorie a copiilor, dar dezvolta si simtul echilibrului. Acest lucru este deosebit de important pentru micutii intre 2-4 ani si le va fi util in viitor. Iar cu aceasta ocazie copiii se vor si distra de minune! Stil pentru copii Am reusit sa imbinam gusturile copiilor cu ale parintilor. Kinderkraft TOVE SUMMER MINT are un stil care le va placea atat adultilor, cat si copiilor. Designul este frumos si functional cadrul oval nu are margini proeminente de care un copil mic s-ar putea zgaria. Fabricatie Materiale Roti spuma EVA sa plastic PVC Ghidon si cadru PP + TPR Dimensiuni Tricicleta desfacuta 67 x 45 x 31,5 cm Roti 20 cm sa reglabila 31-34,5 cm Greutate 2 kg
Citeste mai multShow less
Specificatii
VT-KRTOVE00MIN0000
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare