×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Balansoar Nania, Hugo, Grey

499,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 49 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 49 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 9.80 lei.

Referinta:
VT-TT500701
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere
Balansoar Nania HUGO, GREY Ofera copilului tau un loc confortabil de relaxare cu balansoarul Nania HUGO GREY. Un balansoar cu design minimalist special conceput pentru bebelusii cu varsta intre 0 si 6 luni. Poate fi folosit in versiune de leagan sau fix, datorita picioarelor sale prevazute cu sine detasabile. Doar din simpla misscare a manutelor, copilul va pune delicat balansoarul in miscare atunci cand va dori. Materialul placut imbratiseaza spatele si coloana copilului, oferindu-i confort si siguranta. Balansoarul Nania HUGO GREY are 2 pozitii, pe care le poti ajusta usor si este dotat cu jucarii detasabile pentru activitate, astfel incat copilul tau sa-si dezvolte abilitatile motorii si echilibrul. Datorita culorii neutre, se va integra cu usurinta in toate interioarele casei tale. Pentru siguranta bebelusului, balansoarul Nania HUGO GREY este echipat cu un ham in 3 puncte si protectie din material textil, astfel incat poti aseza bebelusul si il poti supraveghea in timp ce pregatesti masa sau chiar in timpul dusului. &Icircn plus, Nania HUGO GREY este pliabil, astfel ca il poti lua cu tine in vacante sau poti sa-l depozitezi cu usurinta. Leagan - Nania HUGO GREY poate fi utilizat in versiunea de leagan sau fixa, datorita picioarelor sale cu sine antiderapante si asigura copilului un leganat usor datorita miscarilor naturale ale corpului. &Icircnclinare - Nania HUGO GREY are 2 pozitii de inclinare, una usoara si una mai inclinata astfel incat sa ofere confort bebelusului chiar si pentru un somn scurt dupa joaca obositoare. Pliabil - Nania HUGO GREY este pliabil, ceea ce va permite sa-l depozitati cu usurinta sau sa il strecurati in masina printre bagajele de vacanta. Jucarii - Este echipat cu jucarii de dezvoltare detasabile, astfel incat bebelusul sa fie stimulat sa-si dezvolte abilitatile motorii si echilibrul. Standarde - Nania HUGO GREY a fost conceput dupa norma europeana EN 12790 pentru balansoarele de bebelusi. Centuri in 3 puncte centurile de siguranta se pot regla astfel incat sa potriveasca dimensiunilor copilului. Fabricatie Materiale cadru aluminiu tesatura poliester Spalare la masina da, 30 de grade Pentru copii de la nastere pana la 9 kg (sau pana cand copilul incepe sa stea in sezut)
Citeste mai multShow less
Specificatii
VT-TT500701
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare