×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Recipient Dozator Lapte Praf Melii Koala

34,99 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 3 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 0.60 lei.

Referinta:
VT-ML11800
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere
Dispenser formula de lapte, Melii, model Koala Descopera dispenserul nostru de formula Koala, perfect pentru a transporta si stoca formula si pudra de cereale intr-un stil adorabil si practic! Dotat cu 3 compartimente, acest dispenser iti ofera suficient spatiu pentru a pregati trei sticle de 260 ml, asigurand o stocare pre-portionata a formulei pentru bebelusi intr-un mod practic si eficient. Designul inteligent al capacului curbat si al gurii de turnare faciliteaza transferul pudrei de formula in sticla, fara sa faci mizerie sau sa pierzi timp pretios. Corpul transparent al dispenserului Melii, model Koala iti permite sa evaluezi usor cat de plin este containerul, oferindu-ti controlul necesar in pregatirea hranei pentru bebelusi. Usor de transportat si perfect adaptabil la orice situatie, acest dispenser este ideal pentru calatorii, la gradinita sau pentru orice deplasare in afara casei. Alege dispenserul nostru de formula Melii model Koala si transforma momentele de hranire ale bebelusului intr-o experienta placuta si lipsita de stres, atat pentru tine, cat si pentru micutul tau! CARACTERISTICI PRODUS DURABIL - Perfect pentru acasa sau in deplasare, recipientele noastre sunt durabile si usoare. ANTI-SCURGERE Recipientul are un capac antiscurgere care sigileaza perfect si ajuta la prevenirea dezastrului! UsOR DE CURatAT - Poate fi curatat in masina de spalat vase pe raftul superior. FaRa BPA, fara plumb, fara cadmiu si fara PVC.
Citeste mai multShow less
Specificatii
VT-ML11800
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare