×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Suporturi pentru Haltera HMS STR25

519,00 lei 599,00 lei
PRP-13%
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Referinta:
SB-17-62-070
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Va prezentam suporturile reglabile STR25 de la HMS. Acesta este un echipament care va satisface asteptarile dumneavoastra in materie de calitate, siguranta si confort. Puteti face o varietate de exercitii cu haltera cu acest produs.


Inaltime ajustabila

Suporturile HMS STR25 au o reglare a inaltimii in 11 trepte, astfel incat sa le puteti ajusta in functie de inaltimea si tipul dvs. de exercitiu. Reglarea este simpla si rapida - doar desurubati butonul de presiune, setati nivelul corespunzator si blocati suportul. Puteti folosi suportul in timpul antrenamentului pe banca sau pentru alte exercitii.


Sarcina maxima de incarcare

Standurile sunt realizate din profile rezistente din otel, care asigura stabilitate si durabilitate. STR25 are o sarcina maxima de pana la 250 kg, ceea ce va permite sa va antrenati cu greutati mari. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la siguranta in timpul exercitiilor fizice - suportul este solid si rezistent la deformare.


Suporturi de siguranta

Echipamentul este dotat cu suporturi speciale care ofera siguranta la antrenamentele cu greutati mari. Puteti regla inaltimea de montare a suporturilor, astfel incat sa le puteti adapta nevoilor dumneavoastra. Datorita lor, puteti realiza ridicari cu haltera de pe banca de exercitii sau sa faceti genuflexiuni cu haltera, fara sa va faceti griji ca scapati greutatile.


Tije pentru depozitare greutati

Suporturile STR25 au si tije pe care va puteti depozita discurile. Aceasta este o solutie foarte practica care va permite sa pastrati ordinea si sa economisiti spatiu. Aceste tije sunt plasate in partea de jos a standului pentru un acces usor la greutati.


Suporturi bara

Produsul are suporturi in care care va puteti agata haltera. Unele dintre manere sunt situate chiar in partea de sus a suporturilor, in timp ce celelalte, care sunt situate mai jos, pot fi reglate liber. Suporturile sunt profilate, ceea ce previne alunecarea barei.


Protectie speciala fara zgarieturi  

Cu suporturile STR25 nu trebuie sa va faceti griji ca zgariati podeaua. Picioarele standurilor sunt realizate din cauciuc special, care nu numai ca garanteaza siguranta si stabilitatea, dar previne si deteriorarea podelelor. Suporturile au, de asemenea, un sistem special de blocare pe manerele superioare, care fixeaza bara odata asezata.


Descriere tehnica:

  • Inaltime: 124 – 164 cm
  • Latimea unui suport: 51 cm
  • Lungime: 71 cm
  • Profil: 50x50 mm
  • Reglarea inaltimii suporturilor si manerelor: 55 – 105 cm
  • Ajustarea inaltimii: 10 niveluri (in trepte de 5 cm)
  • Lungimea suporturilor de siguranta: 17 cm
  • Lungimea tijelor de depozitare discuri: 22 cm
  • Diametrul tijelor de depozitare: 2.5 cm
  • Material: otel
  • Sarcina maxima: 250 kg
  • Greutate produs: 18.5 kg
  • Pentru uz casnic.
Citeste mai multShow less
Specificatii
SB-17-62-070

Sport
Fitness
Tip produs
Suport greutati
Culoare
Negru
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare