×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Vesta copii lana miel Womar Zaffiro 3Z-NKA-01

219,99 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 21 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 21 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 4.20 lei.

Referinta:
CV-3Z-NKA-01_Bej_74/80
Adaugati la wishlist
Descriere

Tip de lana: 100% lana - Miel

Vesta confectionata din 100% lana naturala de miel ii va oferi copilului tau confort si caldura.

O vesta naturala, moale si, mai presus de toate, foarte calda, pe care o poti purta intr-o zi vantuoasa sub un pulover sau sub o jacheta in timpul vremii reci cu adevarat. Realizata manual din 100% lana, cu inchidere din lemn natural si insertii din piele ecologica. Vesta are doua buzunare mici. In vesta noastra, micutul tau va arata cu siguranta elegant.

100% lana - Miel

O tesatura placuta la atingere, calduroasa, pufoasa si densa. Are o structura "de miel". Produsele realizate din aceasta lana se caracterizeaza prin calitatea ridicata a executiei, moliciune si elasticitate. Lana de miel are o greutate specifica mai mare, proprietati superioare de izolare si acumulare a caldurii, iar firele naturale rasucite ale materialului garanteaza pufosenia. Are o capacitate foarte ridicata de retinere a caldurii si protejeaza perfect impotriva frigului. Prin mecanismul de contractare si dilatare, lana are o permeabilitate ridicata a aerului - ceea ce favorizeaza o evacuare mai buna a umiditatii si permite pielii sa respire mai bine. Materiile prime naturale si tehnologia adecvata de realizare a tricotului fac ca produsele din lana de miel sa nu acumuleze praf si transpiratie - eliminand conditiile de dezvoltare a acarienilor. Mentine o temperatura constanta a corpului si nu irita pielea (produs antialergic). Este mai usor de intretinut si de conservat, deoarece nu isi schimba structura in timp, deoarece de la inceput are aspectul mielului.

Ingrijire

Produsele realizate din articole de imbracaminte de lana se caracterizeaza prin prezenta constanta a firelor de lana relaxate. Inainte de a incepe utilizarea, se recomanda indepartarea firelor de lana libere de pe suprafata articolelor (aerisire, batut), iar in timpul utilizarii, produsul poate fi periat usor cu o perie cu peri moi.

Nu se recomanda expunerea produsului la murdarie puternica.

Nu se permite contactul direct al imbracamintei din lana cu suprafete incalzite (de exemplu, radiatoare).

Produsele din lana au un miros specific - se recomanda aerisirea lor pana cand intensitatea acestuia se reduce.

Instructiuni de spalare

Se recomanda spalarea cu precautie la temperatura maxima de 30°C, fara inalbire, uscare in pozitie orizontala, fara uscarea in uscatorul cu tambur, fara calcare, curatare chimica delicata.

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-3Z-NKA-01_Bej_74/80
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare