×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Set 9 Animale Origami Mideer MD4082

28,99 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 2 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 2 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 0.40 lei.

Referinta:
CV-MD4082_Initiala
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Setul de Origami cu Animale de la Mideer ofera micutilor dumneavoastra ocazia de a crea propriul lor zoo plin de veselie! Copiii se vor bucura sa realizeze jucarii mici din hartie cu animale si sa se distreze cu ele. Fiecare foaie este pre-imprimata cu linii si chipuri de animale; tot ce trebuie sa faca este sa urmeze pliurile indicate pe fiecare foaie! Setul de Origami isi propune sa cultive inteligenta mentala si fizica a copiilor dumneavoastra, contribuind la dezvoltarea abilitatilor lor de atentie si de rationament logic, folosind forme geometrice de baza.

Beneficii:

  • : Setul de origami incurajeaza dezvoltarea inteligentei cognitive si a abilitatilor motorii fine ale copiilor, oferindu-le o modalitate interactiva si distractiva de a invata.
  • : Prin realizarea animalelor din hartie, copiii isi pot pune in valoare imaginatia si creativitatea, creand propriile lor versiuni unice ale animalelor.
  • : Procesul de pliere a hartiei si realizare a animalelor solicita atentia la detalii si imbunatateste concentrarea copiilor, contribuind la dezvoltarea abilitatilor cognitive.
  • : Produsul este fabricat din materiale de inalta calitate, garantand durabilitate si siguranta in utilizare.
  • : Setul Origami Animale reprezinta un cadou minunat, potrivit pentru a incuraja creativitatea si dezvoltarea copiilor intr-un mod distractiv si educativ.

Specificatii ale Produsului:

Dimensiuni (LxLxA): 31 x 33 x 18 cm

Transformati timpul liber al copiilor intr-o aventura creativa si educativa cu Setul Origami Animale de la Mideer!

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-MD4082_Initiala
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare