×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Sterilizator cu aburi si functie de uscare pentru biberoane, detartrare automata, 5 biberoane, Reer VapoDryS 36130

494,01 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 49 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 49 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 9.80 lei.

Referinta:
AB-RE36130
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Pentru dezinfectare si uscare rapida, usoara si sigura
Nou-nascutii nu au inca suficienti anticorpi pentru a se proteja in mod adecvat impotriva agentilor patogeni. Chiar si cea mai simpla contaminare poate provoca diaree, varsaturi sau chiar infectii ale tractului gastrointestinal la bebelusi. Sterilizatorul VapoDryS de la Reer este un ajutor important pentru igiena optima a biberoanelor. Folosind tehnologia cu abur fierbinte care economiseste energie, dezinfecteaza biberoanele si suzetele rapid si fiabil. Functia de uscare ulterioara permite utilizarea imediata a ustensilelor.

Fiabil, ecologic si sigur. Dezinfectare fara adaos de chimicale
VapoDryS permite dezinfectarea rapida, simpla si sigura a biberoanelor si accesoriilor in doar 10 minute. Datorita vaporilor de apa la o temperatura de peste 90°C, 99.9% toate bacteriile si germenii daunatori sunt eliminati in mod eficient. Sterilizarea cu vapori de apa, fara adaugarea de substante chimice, este deosebit de delicata cu materialele. Datorita functiei de uscare integrata de 30 de minute, biberoanele sunt imediat gata de utilizare. In plus, uscarea imediata previne formarea din nou a germenilor din cauza apei si a depunerilor de calcar in timpul uscarii lente sau a utilizarii unui prosop. Cand capacul este inchis, continutul ramane igienizat timp de cel putin 3 ore.

Ergonomic. Recipient de abur generos, plus cos pentru accesorii
In ciuda designului sau inalt si ingust, VapoDryS ofera suficient spatiu pentru biberoane, tetine si alte ustensile pentru bebelusi. Aparatul are doua recipiente, unul mare in care incap pana la 5 biberoane (inclusiv biberoane cu gat larg) si un recipeint mai putin inalt pentru accesorii, suzete, inele de dentitie si alte accesorii, cum ar fi pompele de san. Aceste doua recipente se pot utiliza impreuna, una peste alta, pentru a steriliza totul in acelasi timp sau pot fi utilizate separat.

Aplicatie convenabila. Operare cu un singur buton
Sterilizatorul VapoDryS are 4 programe diferite: sterilizare, uscare, ambele in combinatie (mod automat) sau functie de detartrare. Pentru o operare deosebit de usoara, toate programele pot fi selectate direct folosind butonul functional. Modul selectat ramane apoi semnalizat pe panoul de control pe parcursul intregului proces. Imediat ce procesul de sterilizare sau uscare este incheiat, programul se opreste automat.

Curatare simpla, cu functie de detartrare integrata
Pentru o utilizare corecta, partile individuale si placa de otel inoxidabil trebuie curatate de apa reziduala dupa fiecare utilizare pentru a evita petele si depunerile de calcar. Recipientul de abur, cosul pentru piese mici si capacul pot fi curatate cu usurinta in masina de spalat vase daca sunt foarte murdare. Pentru curatarea fiabila a placii de otel inoxidabil, a fost integrata o functie suplimentara de detartrare, de care aparatul iti aminteste automat dupa fiecare 25 de utilizari. Detartrarea se realizeaza fara utilizarea detergentilor de curatare sau adaugarea de alte substante chimice - folosind doar apa si otet.

Indepartare usoara, datorita clestilor practicii pentru sticle
Daca sticlele sunt necesare imediat dupa procesul de sterilizare, acestea vor fi in continuare foarte fierbinti. Pentru a preveni oparirea mainilor, clestele inclus faciliteaza extragerea biberoanelor inca fiebinti.

 Specificatiile produsului

  • Sterilizator cu aburi si functie de uscare, elimina eficient 99.9% din toate bacteriile si germenii daunatori;
  • Sterilizare rapida si fiabila cu abur a pana la 5 biberoane si accesorii in doar 10 minute;
  • Dupa procesul de uscare de 30 de minute, sticlele sunt imediat gata de utilizare;
  • Sterilizare ecologica pe baza de abur (fara utilizarea de substante chimice);
  • Sigur si usor de utilizat datorita functiei de oprire automata cu semnal acustic;
  • Panou de control cu 4 functii selectabile: sterilizare, uscare, sterilizare cu uscare, detartrare.
  • Recipientul pentru biberoane si cosul de accesorii pot fi folosite individual sau impreuna;
  • Ideal pentru toate biberoanele clasice;
  • Plita din otel inoxidabil estet usor de curatat cu ajutorul functiei de detartrare incoporate;
  • Clestele inclus faciliteaza extragerea biberoanelor inca fiebinti
  • Design modern, subtil;
  • Culoare: alb/antracit;
  • Materiale de inalta calitate, fara BPA
  • Dimensiuni: 20,5 x 19,5 x 29 cm;
  • Putere: 220-240V; 500W;
Citeste mai multShow less
Specificatii
AB-RE36130
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare