×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Ulei Masaj Natural inSPORTline 500 ml

119,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Livrare 5-10 zile

Cumparand acest produs veti castiga pana la 11 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 11 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 2.20 lei.

Referinta:
SB-25670
Adaugati la wishlist
Descriere

Ulei Masaj Natural inSPORTline 500 ml

Fabricat din uleiuri vegetale de inalta calitate, Ulei Masaj Natural inSPORTline 500 ml ofera un raport echilibrat de substante active care ajuta la hidratarea, netezirea pielii, la restabilirea elasticitatii sale. Deoarece este fabricat din ingrediente naturale, il puteti folosi pe fata si chiar si pe pielea ultra-sensibila a copiilor. In plus, il puteti folosi si pentru a dilua uleiurile esentiale.

Uleiul de migdale este plin de vitamine, minerale si acizi grasi nesaturati, fiind ideal pentru piele ce se descuameaza sau se crapa. Este bun si pentru anti-imbatranirea pielii. Bogat in acizi grasi, uleiul de macadamia este un antioxidant puternic. Previne distruferea membranelor celulare, hidrateaza si netezeste pielea. Poate fi folosit si pentru calmarea pielii crapate. 

Aroma naturala nu este deranjanta in niciun fel in timpul masajului, ci va va ajuta sa va relaxati pe deplin. Este bun pentru o varietate de tehnici de masaj, inclusiv maderoterapie, care ajuta la ameliorarea celulitei si stimularea sistemului limfatic.

Fabricat in Cehia.


Descriere tehnica:

  • Ulei de masaj mineral care contine ulei de migdale si macadamia
  • Ideal pentru un masaj complet al corpului, fetei si zonei decolteului
  • Efecte hidratante si antioxidante
  • Ajuta la tratarea si netezirea pielii, la refacerea celulelor
  • Pentru orice fel de masaj, inclusiv maderoterapie
  • Potrivit si pentru copii
  • Ingrediente: Prunus Amygdalus Dulcis (ulei migdale), Macadamia Ternifolia Seed (ulei de macadamia)BHT, Extract din frunze de Rosmarinus Officinalis, Ulei din seminte de Helianthus Annuus (ulei de floarea soarelui)
  • Volum: 500 ml.
Citeste mai multShow less
Specificatii
SB-25670
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare