×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Dopuri de urechi pentru inot, impiedica patrunderea apei in urechi la adulti, reutilizabile, hipoalergenice, albastre, SANOHRA S

44,54 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 4 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 4 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 0.80 lei.

Referinta:
AB-SAN-SWIM-CHILD
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Dopuri de urechi impermeabile

In timpul verii, milioane de turisti se ingramadesc la lacuri sau la mare pentru a se distra sau pentru a practica sporturi nautice. Toti cei care nu vor sa renunte la inot sau vor sa se relaxeze in apa chiar si toamna sau iarna sunt atrasi de numeroasele piscine sau bazine de agrement si spa.

Cum functioneaza dopurile de urechi pentru inot SANOHRA® Swim

Cand petreceti o perioada lunga de timp in apa de mare salina sau in piscine cu clor, pielea canalului auditiv se poate umfla si uneori poate ajuta la cresterea agentilor patogeni. Poate rezulta inflamatia canalului urechii si a timpanului (otita externa). Primul semn al acestui lucru este, de exemplu, o senzatie de presiune, durere si/sau mancarime in ureche. Copiii si persoanele cu canale inguste ale urechilor sunt afectate în mod deosebit.

Protejarea urechilor de afluxul de apa este importanta pentru a ne asigura ca distractia in apa nu duce la o inflamatie dureroasa a canalului auditiv. Dopurile de urechi pentru inot SANOHRA® Swim ofera protectie pentru urechi in timpul tuturor tipurilor de activitati de inot, sporturi acvatice si chiar si in timpul dusului. Dopurile de urechi sunt nepotrivite pentru scufundari in apa la o adancime de peste 1 m.

Chiar si putina apa in canalul auditiv poate fi suparatoare dupa un timp placut petrecut in apa! Devine si mai rau atunci cand o mica picatura de apa ajunge pe timpan si provoaca tulburari de auz sau chiar declanseaza zgomote enervante.

Cele patru lamele moi si flexibile ale SANOHRA® Swim asigura o potrivire confortabila si etanseaza in mod fiabil canalul auditiv. Datorita formei lor speciale, dopurile se „ancoreaza” la canalul auditiv si raman totusi placute de purtat pe o perioada mai lunga de timp, datorita materialului hipoalergenic din plastic medical.

Datorita protectiei etanse,  dopurile de urechi pentru inot SANOHRA® Swim sunt un insotitor ideal si atunci cand faceti surfing, snorkeling, wakeboarding, schi nautic sau orice alte activitati sportive pe si in apa. Sportul si distractia in ocean, lac sau piscina raman o placere!

Specificatiile produsului

·         Protectia impotriva apei: dopurile de inot SANOHRA® Swim protejeaza urechea de patrunderea apei. Astfel, stratul natural de protectie al urechii este pastrat si otita medie sau auzul limitat pot fi prevenite.

·         Sporturi nautice: indiferent daca dopurile pentru urechi sunt folosite pentru inot, surfing sau dus, acestea protejeaza eficient canalele urechii fara alunecare. Nu sunt potrivite pentru scufundari in apa la adancimea de peste 1 metru.

·         Confortabile: datorita celor 4 lamele moi si flexibile si materialului hipoalergenic din plastic medical, dopurile de urechi SANOHRA pentru inot ofera intotdeauna o potrivire confortabila.

·         Adaptate: aceste dopuri de urechi pentru inot SANOHRA Swim sunt adaptate la canalele urechilor adultilor. Pentru adultii cu canalele urechii inguste sau pentru copii sunt recomandate dopurile de urechi SANOHRA Swim Kids.

·         Reutilizabile: dopurile de urechi pentru inot SANOHRA pot fi reutilizate cu usurinta. Dupa utilizare, dopurile trebuie clatite cu apa curata si apoi uscate. Cutia inclusa poate fi folosita pentru depozitare in siguranta.

·         Recomandare: pentru adulti;

·         Nivel de atenuare medie a zgomotului SNR = 23 dB, testat si certificat;

·         Culoare: albastru;

·         Material: plastic medical, hipoalergenic;

·         Fabricat in Germania

·         Certificat conform normelor Comunitatii Europene pentru sisteme de protectie a auzului (EN352-2:2020)

·         Continut pachet: 2 dopuri de urechi reutilizabile, o cutie de protectie si manual de utilizare.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AB-SAN-SWIM-CHILD
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare