×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Dopuri de urechi pentru adulti, pentru protectia auzului impotriva zgomotului, SNR 37dB, 12 bucati, spuma, verde, SANOHRA Max

34,64 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 3 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 0.60 lei.

Referinta:
AB-SAN-MAX-ADULT
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Dopuri de urechi pentru protectia auzului

Cand te gandesti la protectia auzului, dopuri pentru urechi, izolare fonica, protectia impotriva zgomotului sau pur si simplu reducerea volumului, te gandesti imediat la protectia mecanica pentru auzul nostru, astfel incat acesta sa nu fie deteriorat de zgomotul extrem de puternic. Mai presus de toate, se urmareste evitarea reducerii permanente a capacitatii de auz. Dar atunci cand participati la un concert in aer liber, pe langa protectia eficienta impotriva nivelurilor excesiv de ridicate ale presiunii sonore, este importanta si izolarea fonica liniara, corecta in frecventa.

Doar in al doilea rand ne gandim la protectia impotriva zgomotului, care nu este neaparat periculos pentru auzul nostru, ci pur si simplu este perceput ca neplacut si poate provoca si dureri de cap patrunzatoare pe termen lung.

Cu toate acestea, este la fel de important sa limitam zgomotele necunoscute pentru a ne proteja somnul si fazele de concentrare. Creierul nostru verifica toate zgomotele primite pentru a identifica posibile pericole ce ar putea fi ascunse in spatele lor si care ar necesita o reactie imediata. Un zgomot necunoscut, persistent, ne poate trimite intr-o stare total tensionata si alerta, cu o adrenalina intr-o fractiune de secunda.

Cum functioneaza dopurile de urechi SANOHRA Max?

Dopurile de urechi SANOHRA Max sunt pur si simplu o dezvoltare ingenioasa, pot fi folosite (aproape) universal. Ele nu produc liniste absoluta, dar ofera cel mai inalt nivel de izolare, astfel incat creierul sa poata percepe sunetele nealterate, dar semnificativ mai linistite. Dopurile pentru urechi SANOHRA Max atenueaza zgomotul sau muzica in toate gamele de frecventa, astfel incat sunetul tipic sa fie pastrat.

Mai presus de toate - in special la concertele in aer liber - valoarea izolatiei fonice si fidelitatea frecventei sunt criterii importante de evaluare. Fidelitatea in frecventa a dopurilor pentru urechi SANOHRA Max depaseste uneori fidelitatea in frecventa a dispozitivelor de protectie mult mai scumpe.

Dopurile de urechi SANOHRA Max sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru a sustine munca concentrata. Acest lucru creeaza un flux mai rapid care permite o munca deosebit de eficienta la locul de munca sau ca hobby. Dopurile de urechi pot fi purtate si noaptea si contribuie la un somn odihnitor intr-un mediu necunoscut, cu zgomote necunoscute. Acest lucru este valabil si pentru persoanele carora le place sa doarma pe o parte, deoarece dopurile de urechi SANOHRA Max nu sunt voluminoase si nu deranjeaza.

Comode si usor de transportat

O caracteristica foarte importanta a dopurilor pentru urechi SANOHRA max este ca acestea pot fi intotdeauna transportate intr-o cutie mica si, prin urmare, sunt intotdeauna la indemana atunci cand ai nevoie. O alta caracteristica importanta este confortul de purtare discret al protectiei auditive. Materialul spumant prietenos cu pielea se adapteaza cu usurinta la anatomia individuala a canalului auditiv extern, fara a crea o senzatie de presiune.

 

Specificatiile produsului

·         Protectie maxima impotriva zgomotului: dopurile de urechi SANOHRA Max reduc zgomotul in medie cu 37 dB. Dopurile de urechi asigura un somn sanatos, munca concentrata si protejeaza impotriva expunerii excesive la zgomot (bricolaj, evenimente sportive cu motor sau concerte in aer liber).

·         Fidelitatea: SANOHRA Max ofera o atenuare aproape liniara pe gama de frecvente audibile, ce are ca rezultat o reproducere foarte atenuata, dar nedistorsionata a evenimentului sonor;

·         Confort ridicat la purtare: dopurile de urechi SANOHRA Max sunt confortabile de purtat si realizate din spuma prietenoasa cu pielea. Usor de utilizat si adaptabile.

·         Ajustare personala: dopurile de urechi SANOHRA Max se adapteaza cu usurinta oricarui canal auditiv individual. Sunt discrete prin dimensiunile mici si potrivirea optima in canalul urechii.

·         Doua marimi: dopurile pentru urechi SANOHRA Max sunt disponibile pentru adulti si copii.

·         Nivel de atenuare medie a zgomotului SNR = 37 dB, testat si certificat;

·         Recomandare: pentru adulti;

·         Culoare: verde;

·         Material: spuma poliuretanica;

·         Fabricat in UE, calitate testata in Germania.

·         Certificat conform normelor Comunitatii Europene pentru sisteme de protectie a auzului (EN352-2:2020)

·         Continutul cutiei: 12 dopuri de unica folosinta pentru urechi, o cutie practica de transport si instructiuni detaliate de utilizare.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AB-SAN-MAX-ADULT
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare