×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Termos pentru picnic 1100 cc BebeduE 80130

214,00 lei 285,00 lei
PRP-25%
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Referinta:
CV-80130_Gri
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Gama noastra de recipiente termos este potrivita pentru depozitarea uneia sau mai multor mese. Capacitatea termica este potrivita atat pentru adulti cat si pentru copii. Acum puteti lua mancarea oriunde doriti, pentru ca acest recipient poate mentine temperatura de pana la 10 ore.

Are incluse 2 containere pentru alimente. Puteti incalzi mancarea din containere in cuptorul cu microunde(dupa indepartarea capacului).

Accesorii incluse: geanta de transport.

Caracteristici: Este ideal pentru calatorii, excursii sau cand lasati copilul in grija altcuiva. Puteti pastra alimentele fie calde fie reci. Materialul nu absoarbe mirosul si nu schimba gustul mancarii. Este indicat pentru transportul a mai multor feluri de produse, atat solide cat si lichide, mentinand temperatura pentru mai multe ore.

Este fabricat din materiale de inalta calitate, otel inoxitabil, care nu va rugini si nu se va pata. Materialele sunt non-toxice, fara ftalati. Peretele din otel dublu, cu o camera vid in interior ofera o performanta termica maxima, ceea ce il face si incasabil. Este extra rezistent la lovituri. Poate fi spalat in masina de spalat vase.

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-80130_Gri
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare