×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Aparat de masaj pentru ochi inSPORTline Mikaella

59,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Livrare 5-10 zile

Cumparand acest produs veti castiga pana la 5 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 5 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.00 lei.

Referinta:
SB-23086
Adaugati la wishlist
Descriere

Aparat de masaj pentru ochi inSPORTline Mikaella este un instrument compact excelent care va fi apreciat de toti cei care au ochii obositi, fie ca este vorba de lucrul la calculator, de concentrarea indelungata la scoala sau de purtarea ochelarilor. Aparatul produce o micro vibratie de frecventa inalta de 1200 RPM, care poate patrunde in piele si ii poate mari alimentarea cu sange. In acelasi timp, capul dispozitivului se incalzeste pana la o temperatura placuta de 40°C, ceea ce asigura o mai buna relaxare musculara. Cu o utilizare regulata, acesta poate reduce cearcanele si petele pigmentare de sub ochi.

Este firesc ca metabolismul pielii sa incetineasca odata cu varsta si sa se formeze riduri pe piele, care se adancesc in timp. Cu toate acestea, cu o ingrijire regulata, puteti preveni sau reduce aceste riduri. Ionii pozitivi generati de aparatul Mikaella elibereaza porii infundati, care in acelasi timp se micsoreaza si astfel reduc ridurile. Atunci cand sunt utilizate in combinatie cu un produs cosmetic, micro vibratile asigura o mai buna absorbtie a produsului in profunzimea pielii.

Cum se foloseste

Curatati temeinic pielea cu ajutorul ajutoarelor servetelelor demachiante si a apei micelare. Dupa curatare, puteti aplica pe pielea din jurul ochilor o crema hidratanta usoara sau o crema de lifting revitalizanta (a se vedea prima imagine de mai jos) (dispozitivul de masaj poate intensifica efectul acestora). Pentru a porni vibratiile, atingeti cu mainile partea metalica de pe spatele dispozitivului in timp ce plasati capul dispozitivului pe piele. Acest lucru interconecteaza circuitul electric si porneste vibratiile si incalzirea capului la 40°C. Miscati capul dispozitivului sub si peste ochi asa cum se arata in imagini din centrul ochiului spre marginea exterioara si apoi in jurul intregului ochi. Acordati fiecarui ochi cel putin 2,5 minute. Dupa masaj, curatati capul dispozitivului cu un servetel cosmetic.


Specificatii tehnice:

  • foloseste vibratile sonice si ioni pozitivi pentru a combate imperfectiunile pielii
  • perfuzeaza perfect pielea din zona ochiului
  • amelioreaza cearcanele de sub ochi si punctele de pigmentare
  • cu utilizare regulata se reduc ridurile
  • micro vibrati la o frecventa de 1200 RPM
  • cap de masaj cu incalzire pana la 40 ° C
  • design stilat
  • functionare usoara
  • alimentare baterie: 1 x AAA (nu este inclusa)
  • durata de viata baterie: aproximativ 18 zile daca este folosit cel putin 5 minute pe zi
  • dimensiuni: L 14 x l 2.5 x H 1.5 cm
  • greutate: 23 g 
Citeste mai multShow less
Specificatii
SB-23086

Material
ABS
Tip produs
Aparat
Greutate produs
23 gr.
Culoare
Alb
Zona corporala
Fata
Tip actionare
Vibratii
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare