×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Aparat de masaj facial inSPORTline Tommis

89,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 8 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 8 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.60 lei.

Referinta:
SB-23088
Adaugati la wishlist
Descriere

Aparat de masaj facial inSPORTline Tommis cu panou solar va deveni ajutorul dumneavoastra indispensabil. Desi nu pare asa la prima vedere, cele doua capete rotunde cu model pot masa corect pielea si astfel relaxa nu doar muschii, ci si mintea. Corpul rolei are un mic panou solar ascuns sub logo-ul inSPORTline. Daca folositi rola la lumina, energia va fi transferata catre piele sub forma de microcurent, care ii poate creste elasticitatea si poate netezi imperfectiunile atunci cand este folosita in mod regulat.

Cele doua capete de role 3D aspira pielea si maseaza muschii de sub ea. Ca urmare, muschii sunt relaxati si tesuturile sunt perfuzate. In acelasi timp, apasarea/tragerea in sus ridica contururile fetei. Cu un masaj regulat, putem obtine, printre altele, o piele mai ferma si o umflare mai usoara. Constructia sa face ca dispozitivul Tommis sa fie potrivit pentru masarea muschilor medii si mari - fata, gat, brate, gambe, coapse, solduri. Dispozitivul este rezistent la apa, astfel incat va puteti bucura de un masaj placut in timpul baii sau saunei. Designul frumos si elegant if face sa iasa in evidenta fata de alte aparate. Odata ce descoperiti magia dispozitivelor noastre de masaj, nu veti mai dori sa va opriti!

Cum se foloseste

Aplicati ulei, crema sau alt produs cosmetic pe piele si frecati-o bine cu palmele. Nu puneti prea multa presiune pe rola, masajul trebuie sa va faca sa va simtiti bine! Daca doriti sa incepeti cu un masaj facial, masati din centrul barbiei, trecand spre maxilar pana la ureche. Asigurati-va ca mutati intotdeauna rola in sus. Poti continua apoi spre buze, unde pur si simplu iti vei traversa buzele de la dreapta la stanga. Asezati apoi rola cu un cap de masaj la coltul gurii, iar celalalt ar trebui sa ajunga pana la marginea nasului. Si aici, masati pana la ureche, tragand de pometi. In ceea ce priveste zona de sub ochi, incercati sa schimbati presiunea de masaj de la nas la ureche. Din nou, respectati regula "in sus". Masati zona sprancenelor cu presiune de la baza nasului. Ca ultim pas, acordati atentie fruntii, care este adesea o parte problematica din cauza formarii mai mari de transpiratie si a infundarii ulterioare a porilor. Incepeti sa masati fruntea de la baza nasului in sus. Puteti trage inapoi pana la baza nasului. Continuati in acest fel spre partile laterale ale fruntii. In acelasi mod, puteti masa orice parte a corpului, cum ar fi gatul, bratele, stomacul, sanii, soldurile, gambele. Deoarece capetele de masaj sunt destul de mari, puteti masa chiar si muschii mai mari, cum ar fi coapsele. Dupa masaj, curatati capetele cu un servetel cosmetic.

Sfatul nostru: Cand apasati, incercati sa mentineti dispozitivul mai perpendicular pe piele si invers, cand trageti, plasati dispozitivul aproape pe piele.

Specificatii tehnice:

  • Aparat de masaj compact
  • Usor de folosit
  • Panou solar care incarca sursa de microcurent din dispozitiv
  • Microcurentul penetreaza pielea si o regenereaza adanc
  • Masaj facial si corporal intens fara durere
  • Potrivit pentru muschi medii si mari
  • Mareste eficacitatea produselor cosmetice
  • Reduce ridurile si imperfectiunile pielii
  • Reduce cearcanele si pungile de sub ochi
  • Relaxeaza atat corpul cat si mintea
  • Design stilat
  • Greutate redusa
  • Dimensiuni: L 16 x l 8.5 x H 5 cm
  • Greutate: 130 g
  • Material: ABS + electroplacat
Citeste mai multShow less
Specificatii
SB-23088

Material
ABS + electroplacat
Tip produs
Aparat de masaj facial
Greutate produs
130 gr.
Culoare
Argintiu
Zona corporala
Fata
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare