×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Casca protectie bebelusi cu spuma flexibila, ultrausoara, reglabila, 7-24 luni, rosie, SafeHeadBaby Ladybird, SHB001

279,90 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Livrare 24-48 ore

Cumparand acest produs veti castiga pana la 27 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 27 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 5.40 lei.

Referinta:
AB-SHB001
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Casca pentru bebelusi SafeHeadBaby are un aspect estetic, vesel si dragalas, precum si materiale si finisaje de inalta calitate. Potrivita pentru purtare indelungata, chiar pentru intreaga zi, te ajuta sa iti protejezi copilul de lovituri usoare, zgarieturi si dureri atunci cand micutul descopera cum sa mearga, dar inca nu e 100% stabil si se clatina, lovindu-se de mobilier sau cazand pe podea.

Casca de protectie pentru bebelusi este potrivita pentru toti copiii de la aproximativ 7 luni pana la 2 ani - se potriveste pentru capul bebelusilor cu circumferinta intre 40 si 52 cm. Casca este stabila, ofera protectie totala datorita captuselii si siguranta maxima pentru copilul tau. Interiorul castii este echipat cu o husa de bumbac respirabila care impiedica transpiratia excesiva sub casca. Acest lucru protejeaza pielea sensibila a copilului. In plus, casca are o circulatie optimizata a aerului cu ajutorul unor mici orificii de aer.

O curea in forma de V asigura sustinerea castii fixa si in siguranta pe cap. Interiorul curelei este captusit, astfel incat copilul sa experimenteze cel mai inalt confort de purtare. Foarte importanta este inchiderea cu Velcro - pentru ca aceasta asigura cel mai inalt nivel de siguranta. Daca presiunea asupra benzii Velcro este prea puternica pentru ca bebelusul a fost prins undeva, Velcro se deschide si va protejeaza copilul de taieturi sau strangulare. Casca poate fi folosita astfel fara ezitare oriunde doreste copilul sa se tarasca, sa se joace sau sa se distreze in interior si in aer liber.Produsul SafeHeadBaby a castigat deja numeroase premii. Este cea mai usoara dintre castile de protectie pentru bebelusi: poate fi purtata fara presiune si este captusita peste tot. SafeheadBaby este fabricat din materialele non-toxice atent alese și testate, inclusiv o spumă ușoară, de înaltă densitate, rezistentă la impact. Materialul exterior este fabricat din nailon și spandex pentru flexibilitate si durabilitate. Materialul moale din interior merge pana la exterior si astfel acopera si marginile - pentru un confort placut la purtare pe tot parcursul zilei, cu o greutate de doar 100 g. 

 

Specificatiile produsului

·         Protejeaza capul bebelusului de lovituri usoare, zgarieturi si dureri, in special cand invata sa mearga

·         Ofera bebelusilor increderea si libertatea de care au nevoie pentru a explora

·         Designul non voluminos asigura miscari usoare ale capului, fara obstructii ale vederii

·         Amplasare strategica a captuselii pentru protectie maxima, in special pentru fontanela si spatele capului.

·         Fixare sigura cu curea pentru barbie in forma de V, captusita la interior, reglabila cu Velcro

·         Ultra usoara si flexibila, fara presiune asupra capului in crestere

·         Fluxul de aer superior si canalele de ventilatie previn acumularea de caldura si regleaza temperatura

·         Captuseala din bumbac respirabil previne transpiratia, pentru confort maxim al bebelusului

·         Greutate 100 g – cea mai usoara casca de protectie

·         Varsta recomandata: de la aproximativ 7 luni pana la 2 ani

·         Poate fi ajustata individual pe capul bebelusilor cu circumferinta intre 40 si 52 cm

·         Materiale: interior captusit cu bumbac; exterior – nailon, spandex si spuma usoara cu celule inchise de inalta densitate, rezistenta la impact

·         Poate fi folosita atat in interior cat si in exteriorul casei

·         Print vesel cu culori izbitoare, care asigura ca copilul este totdeauna vizibil

·         Testat si certificat conform normelor de siguranta Europene: Directiva 89/686/CEE privind echipamentele de siguranta; standardul EN71-1/2/3 pentru jucarii si articole de ingrijire a copiilor

·         Produs premiat

·         Atentie: produsul nu a fost conceput pentru utilizare în niciun fel de sport, inclusiv ciclism, patinaj cu role sau skateboarding.

·         Dimensiuni produs: 18.5 x 17 x 13.5 cm

 

Instructiuni de folosire:

Utilizați pentru perioade scurte de timp, în timpul zilei când copilul este cel mai activ. Așezați corect accesoriul pe capul copilului și asigurați-vă că acoperă fruntea, dar nu și ochii. Asigurați-vă că V-ul curelelor este în poziție în dreptul urechilor. Purtați întotdeauna casca cu cureaua pentru barbie reglată bine. Pentru a regla corect cureaua pentru bărbie, glisați cureaua dreaptă prin bucla de pe cureaua stângă și asigurați-o prin fixarea în poziția cea mai potrivită, oriunde în exteriorul curelei drepte cu ajutorul Velcro. Casca a fost prevăzută cu o buclă mai înaltă pentru bebelușii cu capete mai mici, pentru a se asigura că cureaua nu este slaba și casca rămâne pe pozitie. Utilizați indicatorul de marcare colorat pentru îndepărtarea rapidă a curelei.

 

Materiale și îngrijire:

Interior – căptușit cu bumbac, exterior – nailon, spandex și spumă PE de înaltă densitate. Spălați manual numai cu săpun ușor și apă, agățați în interior pentru a se usca.

 

Citeste mai multShow less
Specificatii
AB-SHB001
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare