×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Piscina gonflabila 102 x 25 cm Bestway MY17249

57,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 5 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 5 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.00 lei.

Referinta:
CV-MY17249_Initiala
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Jocul in apa este una dintre activitatile preferate ale copiilor. Ei apreciaza farmecul sau mai ales in zilele calduroase, de vara. Piscina gonflabila este realizata dintr-un material vinil rezistent la daune.

Elasticitatea sa absoarbe socurile si astfel reduce riscul de perforare. O piscina gonflabila pentru copii poate fi gata pentru joaca in doar cateva minute.

Ventilele cu eliberare rapida permit umflarea usoara. Dupa ce ati stabilit piscina pe o suprafata uniforma si moale, este suficient sa o umpleti cu apa si copiii pot incepe sa se joace imediat.

Dupa pliere, piscina nu ocupa mult spatiu si este usoara, astfel incat poate fi luata in calatorii. Piscina este potrivita si pentru plaja, unde poate oferi un loc sigur pentru copiii mai mici pentru a se juca. Amprenta colorata atrage atentia copiilor si ii incurajeaza sa se joace in apa. Copiii care folosesc piscina trebuie sa fie supravegheati unui adult.

SPECIFICATII

varsta: de la 2 ani

dimensiuni dupa umflare (lungime / latime / inaltime) 102x25 cm

greutate: 0.8 kg

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-MY17249_Initiala
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare