×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Marsupiu Ergonomic Embrace N24 Melange Womar Zaffiro 3-Z-NE-N24

357,00 lei 595,00 lei
PRP-40%
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Referinta:
CV-3-Z-NE-N24_Gri
Adaugati la wishlist
Descriere

Marsupiul Embrace este creat pentru toti parintii care apreciaza confortul si contactul apropiat de copil. Are un buzunar suplimentar pentru accesorii plasat pe centura taliei. O solutie universala si simpla pentru parintii activi care doresc sa fie aproape de copilul lor si, in acelasi timp, se bucura de libertatea de miscare si atunci cand sunt departe de casa.

Descriere:

Acest marsupiu ergonomic este o alegere excelenta pentru parintii care sunt constienti de importanta atingerii, apropierii si atentiei fata de copil. Le ofera acestora posibilitatea de a aprofunda legatura dintre parinte si copil. Proiectata cu grija pentru fiecare detaliu, copilul se simte in siguranta si ii permite sa pastreze o pozitie corecta din punct de vedere anatomic, acordand in acelasi timp confort parental si libertate de miscare.

Are catarame sigure si confortabile si un sistem simplu de reglare, datorita caruia poate fi usor ajustat. De aceea, nu numai mamele, dar si tatii pot folosi acest marsupiu. Acesta garanteaza stabilitatea si siguranta chiar si in timpul unei miscari intense.

Compozitie:

material exterior: 100% bumbac antialergenic si de inalta calitate, placut la atingere. Dispune de un certificat Oko-Tex Standard 100 (material fara substante daunatoare si sensibilizante);

umplutura: 100% poliuretan, 100% poliester

Instructiuni de spalare:

Este recomandabil sa spalati marsupial cu mana, fara inalbitor, sa-l curatati si sa-l calcati la temperatura maxima de 110 C.

Confort si siguranta pentru copil

Marsupiul ergonomic sprijina spatele copilului, permitandu-l sa fie plasat intr-o pozitie anatomica si pastreaza picioarele copilului intr-o pozitie M (pozitie broasca), ceea ce duce formarea corecta a articulatiilor soldului.

Catarama Duraflex de inalta calitate, utilizata la centura de sold este prevazuta cu sistem de blocare care impiedica detasarea accidentala.

Huse pentru catarame (utile atunci cand bebelusului ii ies dintii si cauta obiecte pentru a musca)

Capotina detasabila, reglabila, care protejeaza copilul impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile

Umplutura moale in zona picioarelor copilului

Proiectat in colaborare cu medici, fizioterapeuti si consultanti in marsupii.

Confort pentru tine

O centura larga pentru talie cu o lungime de 65 cm pana la 140 cm asigura o distributie uniforma a greutatii, ceea ce face ca bebelusul sa para de doua ori mai usor.

Curelele de umar fine si confortabile usureaza greutatea de pe coloana vertebrala a parintilor si maresc confortul in timpul transportului.

Usor si intuitiv de utilizat - puteti pune copilul in marsupiu si il puteti scoate fara nici un ajutor. Chiar daca copilul dvs. adoarme in marsupiu, acesta poate fi usor asezat in pat sau in carucior.

Curele duble, reglabile, prevazute cu catarame Duraflex de inalta calitate pentru reglarea lina si rapida a marsupiului

Informatii despre produs

tipul de produs: Marsupiu ergonomic

pentru sugari si copii de la 4 luni pana la 3 ani (de la 4,5 kg pana la 18 kg)

Pentru sugari cu varsta de pana la 6 luni, se recomanda utilizarea unei pernite suplimentare care va permite sa reglati inaltimea sezutului. Consultati un medic inainte de a utiliza produsul (mai ales in cazul unui copil nascut prematur sau cu o boala).

Optiuni de transport: pe burta, pe spate, pe partea laterala (nu este recomandabil sa transportati copii sub varsta de 12 luni pe spate sau pana cand sunt suficient de puternici pentru a putea sta in pozitia de sezut)

compatibil cu standardul european 13209-2: 2016-04

produse in Polonia

ambalaj: cutie de carton (un manual de utilizare atasat fiecarui marsupiu)

compozitia:

material exterior: 100% bumbac antialergenic si de inalta calitate, placut la atingere. Acesta are un certificat Oko-Tex Standard 100 (material fara substante daunatoare si sensibilizante).

umplutura: 100% poliuretan, 100% poliester.

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-3-Z-NE-N24_Gri
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare