×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Jucarie din plus Koko Koala, lampa de veghe si proiector de stele cu muzica, senzor inteligent de plans, 0+ luni, Reer 52431

252,44 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 25 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 25 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 5.00 lei.

Referinta:
AB-RE52431
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Descriere produs

Pentru o mai buna orientare in intuneric

Un somn echilibrat este deosebit de important pentru dezvoltarea copiilor, deoarece acestia proceseaza noi experiente in principal noaptea. Dar multi copii dezvolta o frica de intuneric la o varsta foarte frageda, ceea ce ii poate impiedica sa aiba un somn odihnitor. Umbrele si zgomotele pot deveni rapid amenintatoare pentru cei mici noaptea iar camera de fapt familiara se transforma intr-un loc ciudat care stimuleaza imaginatia copilului in sens negativ. Cu lumina de veghe de plus Koko Koala de la Reer, copilul tau nu are doar un insotitor bland si dragalas pentru noapte, ci si un ajutor de somn care creeaza un mediu familiar si o orientare mai buna in intuneric, oferind o proiectie de lumina si melodii linistitoare pentru somn.

Proiectia cerului instelat cu schimbare de culoare

Koko Koala proiecteaza un model linistitor de stele pe tavan si creaza o atmosfera magica in camera copilului. Datorita schimbarilor automate de culoare, cerul instelat isi schimba usor culoarea de la rosu la verde si apoi albastru. De asemenea, se poate seta permanent culoarea preferata a copilului. Lumina se stinge automat dupa 30 de minute, datorita temporizatorului incorporat.

Functie muzicala cu cantece de leagan si sunete ale naturii

Dragalasul Koala are si o functie muzicala cu 20 de melodii: 10 cantece de leagan si 10 sunete ale naturii, pentru o adormire lina si placuta. Copilul poate alege repetarea unei singure melodii preferate sau inlantuirea celor 20 de melodii, una dupa alta. Cele zece niveluri diferite de volum permit ajustarea perfecta a melodiilor la mediul inconjurator si la nevoile copilului.

Prieten dragalas de imbratisat si lumina de veghe

Pe de o parte un prieten catifelat si moale cu care copilul poate sa se joace, dar mai presus de toate, un insotitor loial de noapte care-l ajuta pe micut sa adoarma linistit si sa doarma toata noaptea. Pentru micul tovaras de joaca au fost folosite doar materiale de inalta calitate – nu contine BPA, PVC, ftalati si alte substante nocive periculoase.

Se aprinde automat cand plange datorita senzorului de plans integrat

In calitate de prieten al copilului tau, Koko Koala are integrat un senzor inteligent de plans. De indata ce Koko recunoaste plansul copilului tau, proiectorul de stele si cantecele de leagan se pornesc automat pentru aproximativ 5 minute pentru a-l linisti pe copil.

Taste soft intuitive pentru operare usoara

Koko Koala este echipat cu taste soft mari, prevazute cu simboluri usor de inteles ce asigura astfel o manipulare intuitiva. Acest lucru îl face usor de utilizat, in special pentru copii. Prin simpla apasare a diferitelor butoane, acestea pot activa sau opri in mod independent functia de lumina si muzica sau pot regla volumul. Pentru a va asigura ca ursul koala ramane dragalas pentru o perioada lunga de timp, puteti scoate proiectorul din burta si puteti spala manual husa pufoasa.  

   Specificatiile produsului

-          Jucarie Koko Koala de plus cu lampa de veghe inclusa, proiector de stele si functie muzicala (20 de melodii);

-          Ideal pentru a invinge teama micutilor de intuneric;

-          Proiector de stele cu lumina linistitoare si optiune de schimbare a culorii (rosu, verde, albastru);

-          Temporizator incorporat pentru program de 30 de minute sau functionare continua;

-          Functie muzicala cu 20 de cantece de leagan si sunete ale naturii preinstalate;

-          Senzor inteligent de plans: porneste automat pentru 5 minute cand copilul plange;

-          Tehnologie LED moderna;

-          Taste soft intuitive pentru operare usoara;

-          Material: poliester, plastic;

-          Intretinere: husa lavabila manual, dupa scoaterea proiectorului din interior;

-          Realizat din materiale de inalta calitate, fara BPA, PVC, ftalati sau alte substante nocive.

-          Alimentare:  3 baterii  1.5V tip AAA (incluse)

-          Recomandat de la 0+ luni.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AB-RE52431
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare