×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Jucarie Set Mobil Ferma

156,76 lei 189,99 lei
PRP-17%
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil

Referinta:
PM70180
Adaugati la wishlist
Descriere

1.2.3 Set mobil ferma de la PLAYMOBIL este perfecta pentru calatorii, si permite copiilor sa se distreze oriunde ar merge. Calutul vrea sa mearga la padoc, ca sa poata sa zburde in aer liber. Zis si facut, calaretul isi pune mai intai casca si se pregateste pentru calarit. In acest timp pisicuta se urca in pod ca sa poata privi cum se joaca cei doi. Figurina poate fi asezata pe cal datorita picioruselor care se pot indoi. Toate accesoriile se pot depozita in set, iar acesta se inchide si il poti cara cu ajutorul manerului sau.

Setul include: 1 figurina, un calut, o pisica si multe alte accesorii.

Seturile de joaca ergonomice de la PLAYMOBIL®-1.2.3, sunt ideale pentru copiii de la 1 1/2 ani, stimuleaza imaginatia si promoveaza creativitatea si abilitatile motrice fine. Avand culori clare si forme rotunde, Playmobil 1.2.3 este perfect pentru mainile copilasilor. Seturile de jucarii sunt solide, colorate si fara parti care pot fi in inghitite. Jocul divers si functiile de invatare garanteaza placerea jocului pe termen lung. Copiii pot intelege lumea intr-un mod jucaus cu PLAYMOBIL.

„Imi plac jucariile PLAYMOBIL pentru ca totul este atat de real. Imi place mult sa-mi creez propriul scenariu de joc cu figurine. Da, este foarte distractiv. " un mic fan PLAYMOBIL

Din 1974, sistemul de jucarii PLAYMOBIL, creat de Hans Beck, a devenit un clasic al locurilor de joaca pentru copii, cu numeroasele sale lumi creative - de la o nava cu pirati la un spital pentru copii.

Circa 3,5 miliarde de figurine cu zambetul caracteristic au fost produse de atunci si incanta copiii din intreaga lume. Aproximativ 40 de scenarii de joc sunt distribuite in aproape 100 de tari de pe glob. Atat parintii, cat si educatorii apreciaza sistemul de jucarii PLAYMOBIL ca fiind un reprezentant al jocului creativ de inalta calitate.

Joc creativ de rol cu PLAYMOBIL

Principiul unic de joc stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului. PLAYMOBIL aduce “o lume in miniatura”, in care copiii pot interpreta diferite roluri, pot crea sau reproduce povesti, aventuri si situatii din viata reala.

Cu multiple talente, aceste figuri vesele depasesc cu succes tot felul de provocari – spre exemplu cavaleri sau pirati in scenarii istorice, ca muncitori in constructii, veterinari si politisti din lumea de azi sau ca agenti secreti in lumi virtuale.

Oamenii creativi de la PLAYMOBIL vin in mod constant cu idei si completari noi pentru a le oferi celor mici de pretutindeni distractie de lunga durata.

Citeste mai multShow less
Specificatii
PM70180
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare