×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Set Rola fata si Piatra Gua Sha inSPORTline Rosaso Pro

109,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 10 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 10 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 2.00 lei.

Referinta:
SB-23008
Adaugati la wishlist
Descriere

Setul de Rola fata si Piatra Gua Sha inSPORTline Rosaso Pro este un set de masaj practic, format dintr-o rola pentru fata si o piatra gua sha. Gua sha este o terapie naturala, alternativa, care presupune razuirea pielii cu un instrument de masaj pentru a imbunatati circulatia. Gua inseamna a razui, in timp ce Sha inseamna a nega. Aceasta tehnica de vindecare chineza straveche ofera o abordare unica pentru o sanatate mai buna, abordand diverse probleme (razuindu-le literalmente din corpul tau). In gua sha, pielea dumneavoastra este razuita cu miscari scurte sau lungi pentru a stimula microcirculatia tesuturilor moi, ceea ce creste fluxul sanguin. Gua sha poate reduce inflamatia, asa ca este adesea folosit pentru a trata afectiunile care provoaca dureri cronice, precum si cele care declanseaza dureri musculare si articulare. Ca remediu natural de vindecare, gua sha este sigur. Nu ar trebui sa fie dureros, dar procedura poate schimba aspectul pielii dumneavoastra. Deoarece implica frecarea sau razuirea pielii cu un instrument de masaj, micile vase de sange, cunoscute sub numele de capilare, aflate in apropierea suprafetei pielii dumneavoastra, pot exploda. Acest lucru poate avea ca rezultat vanatai ale pielii si sangerari minore. Cu toate acestea, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece vanataile dispar de obicei in cateva zile. Atunci cand doriti ca rola dvs. sa ramana rece pentru o perioada mai lunga de timp, o puteti introduce in frigider timp de 15-20 de minute. Iarna, puteti incalzi rola in apa calda si va puteti rasfata cu un masaj facial incalzit.

Rola de fata stimuleaza sistemul limfatic si circulatia sangelui. De asemenea, ajuta la iluminarea tenului, la strangerea porilor si la reducerea aspectului liniilor fine si al ridurilor. Nu in ultimul rand, ajuta la maximizarea absorbtiei uleiului facial, a serului, sau a cremei hidratante. Rola a fost realizata din quart roz, care este un mineral ce are o serie de efecte pozitive asupra corpului uman, deoarece ajuta la ameliorarea tensiunii musculare, la calmarea mintii si la eliminarea emotiilor negative. Setul Rosado Pro include, de asemenea, o spatula de machiaj care este folosita pentru a aplica produsele cosmetice, prevenind transferul de bacterii de pe maini pe crema de fata sau pe alte produse cosmetice. O puteti folosi, de exemplu, pentru a va aplica masca de fata.

Cum se foloseste

Curatati-va fata, apoi aplicati uleiul de fata, produsele pentru ochi, serurile si cremele hidratante. Incepeti in zona decolteului, folosind rola inainte si inapoi, in sus si in jos si in lateral. Masajul ar trebui sa fie relaxant si linistitor, asa ca nu doriti sa aplicati prea multa presiune. Treceti in zona gatului si mergeti de la clavicula pana la maxilar. Apoi treceti de la centrul barbiei si coltul gurii pana la ureche. Puteti folosi partea mai scurta a rolei pentru a va masa zona de sub ochi, nasul si sprancenele. Pentru frunte, folositi partea mai lunga, mergand din nou inainte si inapoi, in sus si in jos si in lateral.

Tineti piatra cu laturile curbate pe fata si miscati-o usor in sus si in afara. Pentru a incuraja drenajul limfatic, tineti piatra gua sha la un unghi de 15 grade si trageti-o/radeti-o foarte usor pe piele. Pentru a maximiza eficienta masajului, efectuati-l in mod regulat la sfarsitul zilei, dupa ce v-ati demachiat.

Atat rola, cat si piatra pot fi folosite pe orice parte a corpului. Un masaj de racire/incalzire poate relaxa orice muschi din corpul dumneavoastra.

Quart roz

Piatra iubirii neconditionate, quartul roz este un mineral natural care aduce iubire, energie pozitiva si blandete in viata noastra. Promoveaza un somn odihnitor si ajuta la calmarea mintii noastre. Promoveaza intinerirea pielii si ajuta la reducerea ridurilor. Ne adanceste sensibilitatea la arta, ceea ce ne trezeste imaginatia, creativitatea si inspiratia. Ajuta la calmarea in timpul doliului, a tuturor tipurilor de traume si crize. Folositi un servetel cosmetic pentru a-l curata dupa fiecare sedinta. Piatra poate fi incarcata la lumina lunii - cel mai bine la luna plina (nu la lumina soarelui; culoarea ar putea disparea).

Nota: Deoarece quartul roz este o piatra naturala, nuantele de culoare ale rolelor individuale pot fi diferite.

Specificatii tehnice:

  • Set masaj Gua Sha
  • Ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si elasticitatii pielii
  • Usor de folosit
  • Ajuta la reducerea ridurilor
  • Spatula pentru aplicarea cremei de fata sau a mastii de fata
  • Piatra naturala semi-pretioasa – Quart Roz
  • Ajuta la reducerea pungilor de sub ochi si a ochilor umflati
  • Ajuta la revigorarea pielii
  • Piatra naturala cu efecte pozitive
  • Pot fi folosite pe orice parte a corpului
  • Rola, piatra si spatula pot fi curatate cu un servetel cosmetic
  • Se poate incalzi in apa calda sau raci in frigider
  • Dimensiuni:
    • Rola: L 14.5 x l 6 cm
    • Piatra: L 8 x l 5.5 cm
    • Spatula: L 14 x l 3.5 cm
  • Greutate:
    • Rola: 70 g
    • Piatra: 40 g
    • Spatula: 10 g
  • Impachetate in cutie
Citeste mai multShow less
Specificatii
SB-23008

Material
Quart Roz
Tip produs
Mini-aparat
Greutate produs
120 gr.
Culoare
Roz
Utilizat pentru
Masaj
Zona corporala
Fata
Pentru
Femei
Tip actionare
Presiune
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare