×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Dispozitiv Cosmetic Galvanic inSPORTline Hezu

269,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 26 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 26 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 5.20 lei.

Referinta:
SB-24989
Adaugati la wishlist
Descriere

Dispozitiv Cosmetic Galvanic inSPORTline Hezu

Cu ajutorul Dispozitivului Cosmetic Galvanic inSPORTline Hezu, veti putea realiza o rutina completa de ingrijire a pielii - intr-un singur pachet compact! Multumita celor 5 moduri, va veti putea rasfata cu un tratament amanuntit in profunzime direct din confortul locuintei si astfel veti asigura pielii dvs. un aspect tanar si proaspat.

Dispozitivul foloseste curent galvanic, vibratii de inalta frecventa, caldura si presiune rece, in functie de scopul pentru care doriti sa il utilizati. De asemenea, va va ajuta sa aplicati mai usor produsele pentru ingrijirea pielii, astfel incat il puteti include in rutina zilnica de ingrijire. Curentul galvanic patrunde adanc in piele, facilitand absorbtia mai buna a nutrientilor, in timp ce, vibratiile microsonice ajuta la inlaturarea impuritatilor si imbunatatesc circulatia sangelui. Datorita setarii de temperatura, puteti incalzi sau raci pielea, in intervalul 6 - 42°C .


In timpul aplicarii, puteti utiliza si modul de terapie cu lumina, sub forma de lumina rosie sau albastra. Va recomandam sa utilizati dispozitivul de doua pana la trei ori pe saptamana, de fiecare data timp de aproximativ 5 minute. Modurile automate sunt prestabilite pentru cea mai optima durata, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa porniti dispozitivul, sa il aplicati si sa va lasati rasfatata!


✳️ CLEAN (mod de curatare)

Curatarea profunda a pielii folosind caldura si vibratii microsonice. Puteti regla temperatura in functie de ce vi se potriveste cel mai bine. Acest mod ajuta la deschiderea porilor si la indepartarea impuritatilor aflate mai adanc in piele. Pentru acest mod, cel mai bine este sa folositi o discheta cosmetica impreuna cu un produs adecvat pentru piele, de exemplu o apa micelara.
Durata: 5 minute.

✳️ COOL (mod de racire)

Foloseste temperaturi mai scazute pentru a inchide porii pielii si, astfel, pentru a mentine hidratarea. Se foloseste in acelasi timp ca si crema hidratanta sau masca de fata, astfel incat substantele active sa fie cat mai bine absorbite. Acest program va va ajuta sa va mentineti pielea elastica si supla in toate circumstantele. Vibratiile nu fac decat sa-i sporeasca efectul.
Durata: 2 minute


✳️ EMS LIFTING (mod de netezire)

Folosind curentul galvanic, stimuleaza celulele adanci din tesut si astfel ajuta la intarirea muschilor faciali. Netezeste imperfectiunile minore ale pielii, oferindu-i un aspect mai tanar si mai fin.
Durata: 5 minute


✳️ MOISTURIZING (mod de hidratare)

Se foloseste exclusiv cu o crema hidratanta, care este ajutata de vibratii sa patrunda adanc in piele. Aplicati crema pe o discheta cosmetica, atasati-l la dispozitiv si intindeti pe fata. Datorita acestui lucru, pielea va fi perfect hidratata si supla.
Durata: 5 minute


✳️ COLLAGEN (modul de sinteza a colagenului)
Se foloseste dupa aplicarea cremelor si produselor pentru piele. Programul este de racire, care strange porii si ajuta la absorbtia nutrientilor. In acelasi timp, sustine producerea colagenului, lasand pielea mai flexibila si mai moale la atingere.
Durata: 2 minute

Descriere tehnica:

  • Dispozitiv galvanic pentru curatarea perfecta a pielii
  • 5 programe cosmetice
  • Posibilitatea de setare a temperaturii capului
  • Curatare profunda folosind curentul galvanic si vibratiile microsonice
  • Faciliteaza circulatia sangelui
  • Faciliteaza producerea de colagen
  • Confera fermitate pielii
  • Terapia cu lumina rosie sau albastra
    • Lumina rosie - Stimuleaza productia de colagen. Potrivita pentru repararea tesuturilor si inlocuirea celulelor moarte ale pielii. Potrivita pentru reducerea porilor.
    • Lumina albastra - Potrivita pentru distrugerea bacteriilor si calmarea pielii
  • O mai buna absorbtie a produselor de ingrijire a pielii.
  • Suport de plastic pentru dischetele de curatare
  • Recomandare de utilizare: 5 min / 2x - 3x pe saptamana
  • Durata functionare: 45 zile (mod standby), 7 zile (in limitele utilizarii recomandate)
  • Incarcare: USB
  • Durata de incarcare: 2.5 ore
  • Putere: max 8.5 W
  • Setare temperatura: 6 - 42°C
  • Frecventa vibratii: 8000 (+/- 10) rpm
  • Dimensiuni: 175 x 55 x 67 mm
  • Greutate: 145 g
Citeste mai multShow less
Specificatii
SB-24989
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare