×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Ceas digital cu timer si termohigrometru pentru bucatarie si baie TFA 60.4001.10

114,99 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Livrare 24-48 ore

Cumparand acest produs veti castiga pana la 11 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 11 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 2.20 lei.

Referinta:
AB-60.4001.10
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Cand vine vorba de dusul de dimineata sau de gatit, fiecare minut conteaza. Cu acest ceas de baie si bucatarie de la TFA, vei sti nu doar cat este ceasul, dar ai la indemana si o functie de temporizare. Astfel, cronometrul poate fi setat pana la 99 de minute si te ajuta sa acoperi o gama larga de activitati, de la spalarea pe dinti si pana la coacerea prajiturilor.

 

Grafic circular, usor de urmarit

 

Trecerea timpului poate fi observata pe graficul circular, iar ventuza din spate asigura o fixare sigura pe diverse placi, oglinzi sau a altor suprafete plane, fara gaurire. Alternativ, acest ceas rezistent la umezeala poate fi atarnat de perete. Termohigrometrul integrat masoara temperatura si umiditatea camerei, astfel incat sa poti monitoriza oricand climatul interior.

 

Ceasul cu timer pentru bucatarie si baie afiseaza temperatura - de la -10°C pana la 50°C - si umiditatea - de la 20% la 99% - avand si functie de temporizare. Aparatul are ventuza pentru o montare usoara pe suprafete plane si are rezistenta la stropire, fiind excelent adaptat pentru utilizare in camere cu umiditate foarte mare.

 

SPECIFICATII

Dimensiuni: 106 x 41 x 109 mm

Greutate: 140 g

Material: Plastic

Mod de functionare: 2 baterii AAA

Citeste mai multShow less
Specificatii
AB-60.4001.10
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare