×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Termometru si higrometru digital de camera, ceas cu alarma, memorie, suport expandabil, negru, AirBi FRAME BI1050

69,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Livrare 24-48 ore

Cumparand acest produs veti castiga pana la 6 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 6 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.20 lei.

Referinta:
AB-BI1050
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Descriere produs

Un climat neadecvat in casa poate dauna sanatatii si echipamentelor de uz casnic. Umiditatea excesiva poate conduce la aparitia mucegaiului daunator, iar aerul excesiv de uscat din camera va poate afecta starea de sanatate in diverse moduri. Pielea, mucoasa nazala si caile respiratorii sunt afectate serios, iar animalele de companie, podelele de lemn sau mobilierul vechi pot suferi de asemenea. Prin urmare, este ideal sa mentii valorile de temperatura si umiditate sub control cu ajutorul unui dispozitiv de masurare precum termo-higrometrul FRAME de la AirBi.

Termometrul digital Airbi FRAME cu higrometru incorporat masoara temperatura camerei in intervalul 0 °C pana la +50 °C si umiditatea camerei in intervalul 20% pana la 95%. Afisajul este impartit in doua jumatati, valorile masurate ale temperaturii si umiditatii sunt afisate in partea superioara a ecranului iar ora curenta sau ora alarmei este afisata in partea inferioara. In plus, dispozitivul memoreaza si valorile MAXime/MINime masurate de la ultima resetare si ofera o functie de notificare audio la fiecare ora fixa.

Dispozitivul are un suport rabatabil pentru stationarea pe suprafete plane dar este dotat si cu o deschidere ce permite agatarea pe perete. Designul sau modern minimalist, combinat cu un afisaj mare si usor de citit, permite citirea usoara a datelor in diferite conditii de iluminare. Utilizatorul are optiunea de a alege afisarea temperaturii in grade Fahrenheit sau Celsius sau de a comuta intre afisarea orei si a datei curente.

Specificatiile produsului

·         Masoara cu precizie temperatura si umiditatea din camera, pentru a oferi un climat sanatos

·         Design modern minimalist, cu suprafete lucioase, cu o grosime de 14 mm

·         Dimensiuni compacte: 70 x 113 x 14 mm

·         Ecran LCD generos (45 x 95 mm) ce afiseaza in acelasi timp temperatura si umiditatea, impreuna cu data sau ora curenta

·         Functie de alarma programabila

·         Functie de notificare audio la fiecare ora fixa (dezactivabila)

·         Memoreaza si afiseaza temperatura si umiditatea MAXima si MINima, pentru o monitorizare cat mai completa a climatului

·         Afiseaza temperaturi in °C sau °F, la alegere

·         Permite agatarea pe perete sau stationarea independenta pe suprafete plane cu ajutorul suportului expandabil integrat

·         Aria de masurare: Temperatura intre 0 °C si 50 °C; Umiditate intre 20% si 95%;

·         Alimentare: 1 baterie AAA (nu este inclusa)

·         Greutate produs: 67 g (fara baterie)

·         Culoare: negru

Citeste mai multShow less
Specificatii
AB-BI1050
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare