×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Pokemon TCG: November ex Box

164,90 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✓ Livrare 24-48 ore

Cumparand acest produs veti castiga pana la 16 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 16 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 3.20 lei.

Referinta:
AD-BK5804
Adaugati la wishlist
Descriere

Puternicul Roaring Moon ex se trezeste dintr-o lume demult apusa, in timp ce rezistentul Iron Valiant ex vine din viitor! In aceasta cutie November ex, vei primi o carte promo si o carte supradimensionata cu Roaring Moon ex sau Iron Valiant ex. Roaring Moon ex este insotit de Brute Bonnet si o capsula de energie Ancient Booster. Iron Valiant ex vine cu Iron Moth si o capsula de energie Future Booster - toate lucrurile pe care tinele tau din trecut isi doreste sa le ai pentru a te ajuta in viitor. Descopera si mai multi aliati utili in pachetele de booster Pokemon TCG incluse! Setul Pokemon TCG: November ex Box include 4 x pachete booster a cate 10 carti fiecare; 1x carte promotionala din folie gravata cu Roaring Moon ex sau Iron Valiant ex; 1x carte supradimensionata din folie cu Roaring Moon ex sau Iron Valiant ex; 1x carte promotionala cu Brute Bonnet sau Iron Moth; 1x carte promotionala cu capsula de energie Ancient Booster sau Future Booster Energy; 1x cod virtual pentru Pokemon TCG Live.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AD-BK5804

Gen
Unisex
Cumpara si...
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare