×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Colier Magnetic inSPORTline Lindy

59,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Livrare 5-10 zile

Cumparand acest produs veti castiga pana la 5 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 5 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.00 lei.

Referinta:
SB-13949
Adaugati la wishlist
Descriere

Colierul magnetic inSPORTline Lindy este un accesoriu cu adevarat polivalent. Este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, participarea la intalniri sau activitati sportive. Banda puternica tine 4 margele din magneti de hematit care au efect benefic asupra corpului. Intregul design este accentuat doar de cristalul rosu din centru. Colierul magnetic dinSPORTline Lindy nu are niciun fel de prindere, tot ce trebuie sa faceti este sa il largiti in spate si sa-l puneti peste cap. Puteti regla apoi lungimea prin strangerea din nou. Aspectul elegant casual si greutatea redusa fac din colier un accesoriu ideal la moda care poate fi purtat in fiecare zi. Colierul magnetic inSPORTline Lindy va ajuta sa va imbunatatiti concentrarea la locul de munca sau in timp ce faceti sport. De asemenea, este eficient atunci cand aveti de-a face cu boli degenerative si inflamatorii ale sistemului muscular.

Magnetitul este cunoscut pentru a oferi o serie de efecte pozitive. Are efecte benefice asupra astmului, circulatiei sangelui, starii pielii si cresterii parului. Stimuleaza functiile organelor inactive si le suprima pe cele care sunt, pe de alta parte, excesiv de active. Mineralul are efect antiinflamator si ajuta la crampe musculare. Nu numai ca sustine uniform functiile de baza ale corpului, cum ar fi foamea, setea si temperatura corpului, dar, de asemenea, regleaza schimbul de apa, minerale sau sare. Serveste ca o modalitate de prevenire a bolilor articulare. Colierul magnetic inSPORTline Lindy nu este un substitut pentru ingrijirea medicala, cu toate acestea, este un accesoriu adecvat in astfel de probleme.



Specificatii tehnice:

  • Colier magnetic de calitate, elegant
  • 4 bucati de magneti hematit
  • Cristal rosu decorativ
  • Magnet de neodim in prindere
  • Se pune desupra capului, fara prindere
  • Amelioreaza oboseala si grabeste regenerarea
  • Nu este potrivit pentru femeile care alapteaza si cele insarcinate
  • Nu este potrivit pentru oameni care au stimulator cardiac
  • Dimensiune: lungime pana la 62 cm
  • Greutate: 9 g
  • Diametru magnet hematit: 8 mm
  • Potrivit atat pentru barbati, cat si pentru femei
  • Cutie cadou


Nota: Colierele magnetice nu sunt potrivite pentru femeile insarcinate si persoanele cu stimulatoare cardiace. Daca aveti articulatii artificiale, suruburi metalice sau organe artificiale, consultati medicul dumneavoastra despre utilizarea accesoriilor magnetice.

Citeste mai multShow less
Specificatii
SB-13949
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare