×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Nuna - Carucior ultracompact cu pliere automata TRVL Caviar

1.804,05 lei 1.899,00 lei
PRP-5%
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Livrare 24-48 ore

Referinta:
BB-ST15713CVRGL
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Descopera lumea intr-un mod stilat, elegant si confortabil!

"Salut! Stiai ca ma pliez automat in doar cateva secunde?". Caruciorul ultracompact cu pliere automata Nuna TRVL este fabricat din materiale premium si are un sistem de pliere inovator. Doar cu o singura mana, la o simpla apasare de buton, TRVL se pliaza in cateva secunde automat, pentru ca voi sa va bucurati de tot confortul in timpul plimbarilor. Indiferent ca va pregatiti de o iesire in oras sau o calatorie in weekend, TRVL este companionul perfect, compact si cu un design premiat cu Red Dot Award 2021.

De ce il iubesc parintii?

Caruciorul se pliaza automat, la o simpla apasare de buton si este usor de transportat oriunde ati merge, in parc, pe strada sau in calatorii.

Mereu inteligent, are suspensii integrate, pentru plimbari line, iar frana se actioneaza usor, cu o singura atingere.

Se transforma intr-un sistem de calatorie, cu ajutorul scoicii PIPA, care se ataseaza fara adaptori pe bara de protectie.


De ce il iubesc micutii?

Gratie copertinei extensibile cu protectie UPF 50+, micutul va fi protejat atat de soare, cat si de intemperii.

Gratiei cataramelor magnetice cu sistem MagneTech Secure Snap™, il veti putea plimba fara griji pe micut, intrucat acestea se blocheaza automat.

TRVL are si un suport de picioare reglabil in 2 pozitii si multiple unghiuri de inclinare ale sezutului.

ULTRACOMPACT

La o singura apasare de buton, TRVL se pliaza automat, devenind un carucior ultracompact, care sta pliat in pozitie verticala, permitandu-i parintelui sa se bucure de mobilitate. Indiferent ca iesiti la o plimbare in parc sau il luati cu voi in calatorii, TRVL este usor de transportat oriunde ati merge. Fabricat din materiale certificate OEKO-TEX si cu un design smart, TRVL este castigator al premiului Red Dot 2021.

IDEAL PENTRU CALATORII

Transformati-l intr-un sistem de calatorie rapid si usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa atasati pe bara de protectie scoica din seria PIPA de la Nuna, fara a fi nevoie de adaptori. Gratie copertinei extensibile cu protectie UPF 50+, micutul va fi protejat atat de soare, cat si de intemperii.

TRVL are o copertina mare, extensibila care include si un element de protectie anti-UV impotriva razelor puternice ale soarelui, dar si gemulet prin care puteti sa supravegheati bebelusul. Pentru plimbarile la cumparaturi, este prevazut cu un cos mare de depozitare, incapator. Mereu inteligent, are suspensii integrate, pentru plimbari line, iar frana se actioneaza usor, cu o singura atingere.

CU PLIERE AUTOMATA

TRVL este un insotitor elegant, care are toate calitatile necesare ale unui carucior premium. Ca prin magie, cu o singura mana, caruciorul se pliaza automat, pentru ca parintele sa se bucure de mobilitate in timpul plimbarilor sau calatoriilor. Gratiei cataramelor magnetice cu sistem MagneTech Secure Snap™, il veti putea plimba fara griji pe micut, intrucat acestea se blocheaza automat. Accentele din piele ecologica il transforma pe TRVL intr-un carucior stilat, elegant si chic. Inaltimea sezutului de 49 cm va permite sa depozitati o multime de lucruri in cosul de depozitare generos. TRVL are si un suport de picioare reglabil in 2 pozitii si multiple unghiuri de inclinare ale sezutului.

Citeste mai multShow less
Specificatii
BB-ST15713CVRGL
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare