×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Nuna - Carucior compact TRIV next Ocean

3.134,05 lei 3.299,00 lei
PRP-5%
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Livrare 24-48 ore

Referinta:
BB-ST16600OCNGL
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Insotitorul tau in calatoriile de zi cu zi!

TRIV next este un carucior complet echipat cu tot ce ai nevoie, perfect pentru viata urbana sau pentru parintii care se aventureaza in calatorii alaturi de micutii lor! Caruciorul are un sezut care se poate fixa atat cu fata, cu si cu spatele la directia de mers, pentru plimbari lipsite de grji. Pentru o plimbare rapida pana la magazinul de la colt sau pentru a traversa intreg orasul, TRIV next este un carucior cu adevarat urban, care se pliaza rapid si sta singur in picioare, oferindu-ti libertate de miscare a mainilor.

TRIV next este castigator Reddot 2022 pentru Design si este certificat GREENGUARD - Produsele care au astfel de certificari inseamna ca ele au fost riguros testate si certificate sa fie conforme cu cele mai stricte standarde referitoare la emisiile a peste 360 de compusi organici volatili (COV) si emisii de chimicale.

 

FERMECATOR

TRIV next te va fermeca din prima clipa deoarece are un sezut all-season cu materiale respirabile care il va proteja pe cel mic in timpul iernii si care se converteste usor intr-un sezut racoros din mesh - acesta se poate fixa atat cu fata, cu si cu spatele la directia de mers. Este prevazut cu centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte care pot fi folosite si cu prinderea in 3 puncte si buton de deschidere rapida. Centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte si buton pentru deschidere rapida care pot fi folosite si cu prinderea in 3 puncte. TRIV next are un sistem de pliere usoara, cu o singura mana. Plierea este compacta, indiferet de directia in care este asezat sezutul si sta singur in picioare atunci cand este pliat.

INTELIGENT

Construit inteligent, caruciorul TRIV next are o copertina mare cu fermoar, extensibila care include si un element de protectie anti-UV SPF +50, impotriva razelor puternice ale soarelui, dar si gemulet prin care puteti sa supravegheati bebelusul. Frana se activeaza simplu, doar cu o singura atingere. Toate cele patru roti au suspensii, iar rotile din spate sunt mai mari si mai dure, umplute cu spuma si pregatite pentru a face fata oricarui tip de teren, iar rotile din fata au sistem de blocare ca sa nu pivoteze. Caruciorul este prevazut cu un cos de cumparaturi generos si cu un buzunar de depozitare cu fermoar, la care aveti acces usor.

CONFORTABIL

Sezutul are 4 pozitii de inclinare pana la orizontala pentru ca cei mici sa poata dormi confortabil ori de cate ori se vor simti obositi. Caruciorul este prevazut cu suport de picioare reglabil pentru atunci cand bebelusul este mic si are nevoie de sprijin care sa ii sustina piciorusele pentru atunci cand creste. Pernita suplimentara este extrem de moale, confectionata din lana Merino, reprezentand doza potrivita de confort pentru o plimbare relaxanta. Manerul rotunjit este confectionat din piele ecologica, fiind extrem de placut la atingere si se poate regla in inaltime in 5 pozitii distincte, indiferent de inaltimea parintelui.

Citeste mai multShow less
Specificatii
BB-ST16600OCNGL
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare