×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Frica și anxietatea copilului. Soluții practice pentru a-l ajuta să le depășească

64,99 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 6 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 6 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 1.20 lei.

Referinta:
ED-BOK0843
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Sa cresti un copil poate fi uneori o experienta coplesitoare. Gandite ca un sprijin in aceasta aventura de-o viata, cartile Corint pentru parinti abordeaza cele mai importante si mai actuale teme din domeniul parentingului. Reunite intr-un format prietenos si profund empatic, studiile cuprinse in aceasta colectie, semnate de specialisti recunoscuti, vin in intampinarea preocuparilor firesti pe care societatea contemporana le aduce deopotriva parintilor si copiilor.

Sa te cresti pe tine, ca parinte, cu ajutorul lecturilor propuse in aceasta colectie, va fi o misiune solicitanta si semnificativa, insa binele copilului tau va face sa merite totul!

De unde apar fricile copilului? De ce sunt unii copii mai anxiosi decat altii? Sunt normale frica si anxietatea? Ce poti face tu, ca parinte, pentru a-ti ajuta copilul sa depaseasca aceste dificultati? Cand trebuie consultat un specialist?

Cartea de fata raspunde tuturor acestor intrebari, gratie cercetarilor din domeniile psihologiei si neurostiintelor. Imbogatita cu numeroase exemple rezultate din experienta autoarei, cartea li se adreseaza parintilor care doresc sa inteleaga mai bine anxietatea de care sufera copilul lor si le propune solutii concrete si realiste pentru a-l ajuta sa treaca peste aceste obstacole.

AUTOR: GENEVIEVE PELLETIER
TIP COPERTA: SOFTCOVER
ISBN: 9786060880882
FORMAT: 15 x 22 CM
EDITURA: CORINT
AN APARITIE: 2022
NUMAR PAGINI: 192 
TRADUCERE: IOANA MARIA STANCESCU

 

Citeste mai multShow less
Specificatii
ED-BOK0843
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare