×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Gradina secreta

37,99 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 3 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 0.60 lei.

Referinta:
ED-JUN1297
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Cand locuia in India, Mary Lennox era o fetita bolnavicioasa si nu tocmai amabila cu cei din jur. Din nefericire, ramane orfana si este trimisa in Anglia, pentru a locui la misterioasa resedinta a unchiului sau Archibald Craven.

Acesta nu-i acorda prea multa atentie, si nimic nu pare sa aduca vreo schimbare in felul ei de a fi. Este singura si nu are cu cine sa se joace, dar, intr-o zi, afla de existenta unei gradini secrete in care, fireste, nimeni nu are voie sa intre. Apoi, Mary descopera o cheie veche intr-un razor de flori si, dintr-odata, un val de magie o conduce catre poarta interzisa.

Cand roteste cheia in incuietoare, Mary intra intr-o lume pe care, altfel, nu si-ar fi putut-o imagina vreodata. Ocupandu-se de gradina, alaturi de gradinarul Ben Wheatherstaff si de varul ei, Colin Craven, Mary insasi infloreste, transformandu-se intr-o fiinta optimista si vesela.

Aici este si intelesul acestei carti clasice, care a incantat atatea generatii: linistea sufleteasca si sanatatea trebuie cultivate precum florile unei gradini ingrijite cu dragoste.

AUTOR(I): Frances Hodgson Burnett
TIP COPERTA: HARDCOVER
ISBN: 9786067937633
FORMAT: 20 X 13 CM
EDITURA: CORINT
AN APARITIE: 2020
NUMAR PAGINI: 304
TRADUCERE: MARIA ILIESCU

Citeste mai multShow less
Specificatii
ED-JUN1297
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare