×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Cadita de plush si salteluta de joaca Lotus BloomingBath BB105L

209,00 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

Cumparand acest produs veti castiga pana la 20 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 20 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 4.00 lei.

Referinta:
CV-BB105L_Gri/Alb/Galben
Adaugati la wishlist
Descriere

Design nou si imbunatatit!

Blooming Bath Lotus este cel mai nou produs de la BloomingBath si incorporeaza imbunatatiri si caracteristici invatate din ultimii ani de utilizare si testare. Aceasta cadita promite sa fie cea mai confortabila cadita creata vreodata! Cadita originala BloomingBath este iubita de parinti si copii din intreaga lume, noua cadita Lotus se dovedeste a fi chiar mai buna. De ce ar vrea cineva sa isi scalde copilul intr-o cadita dura de plastic cand ar putea sa il spele pe micut intr-o floare adorabila de plus.

BloomingBath este castigatorul premiului Parent Tested Approved! Aceasta este cea mai mare comunitate de testare si sigla de aprobare este recunoscuta pe plan mondial.

4 petale largi si conturate

Cadita Lotus de la Blooming Bath are o noua forma. 4 petale mai largi, conturate, in comparatie cu cele 7 petale de la prima cadita. Aceste petale mai largi creeaza un sezut sigur si moale. Fiecare petala este conturata cu ornamente albe sau gri - simple, curate si elegante.

Fata de alte cadite traditionale pentru copii, Blooming Bath este fabricat din materiale de plus extrem de moi, care ofera o experienta de baie foarte placuta, in conditii de siguranta, pentru cea mai importanta persoana din viata ta!

Avantajele utilizarii caditei: Copilul dvs. face baita intr-un mediu placut si moale, iar dvs nu va aplecati, si nu mai aveti dureri de spate. Cand nu este utilizata, cadita ocupa foarte putin spatiu.

Usor de strans si de uscat.

Tesatura imbunatatita minky face ca BloomingBath Lotus sa fie spalata si uscata usor.

Spuma anti-bacteriana de inalta calitate de pe interior o ajuta sa se usuce repede fara ca aceasta sa formeze mucegai. Materialele noastre nu sunt tratate cu substante chimice nocive sau cu substante ignifuge. Doar ce-i mai bun pentru cei mici.

Cum sa folositi Lotus

BloomingBath Lotus creaza o experienta vesela si practica in baie. Pur si simplu puneti dopul la scurgerea chiuvetei, asezati BlomingBath Lotus si umpleti cu apa la nivelul si temperatura dorita. Coborati copilul in floare si admirati zambete. Nu deschideti robinetul direct catre copil deoarece temperatura s-ar putea schimba rapid.

Cand ati terminat baita, scurgeti floarea usor, si o puteti pune in masina de uscat rufe pentru 10-15 min, sau o puteti agata la uscat de manerul de pe spate, si cadita se va usca in cel mai scurt timp.De asemena, Lotus poate fi spalat in masina de spalat la 40 grade.

Cadita de plus poate fi folosita in chiuveta petru copii de la 0 la 1 an. Datorita faptului ca fiecare copil se dezvolta in felul sau, acest produs nu are limita de varsta sau greutate. Limita este impusa de marimea chiuvetei. Dupa ce copilul creste, cadita de plus poate fi folosita si in caditele traditionale sau cele de plastic, pentru a face baita mai placuta, sau ca salteluta de joaca.

Dimensiune: diametrul caditei - 84 cm, diametrul centrului - 20 cm.

Citeste mai multShow less
Specificatii
CV-BB105L_Gri/Alb/Galben
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare