×
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Bine ati venit!
×

Copertina pentru protectie solara UV 50+, parasolar pentru carucior de copii, model universal, verde menta, Reer ShineSafe Mint

39,60 lei
ⓘ Info PRP

PRP* = Pret Recomandat De Producator.

Procentul afisat sau valoarea afisata, reprezinta diferenta intre PRP si Pretul de Vanzare efectiv. 

In cazul in care este afisat un singur pret, acesta este pretul de vanzare efectiv care este si PRP.

*Ce este PRP? In practica uzuala comerciala, producatorul sau distribuitorul recomanda comerciantilor un pret de vanzare la care sa vanda produsul/produsele respective. Este alegerea comerciantului daca va vinde produsul la pretul recomandat sau la un pret mai mic sau chiar mai mare.

In general, pretul de vanzare in magazinul nostru este mai mic decat PRP.

© 2021 Danco Trade Facility SRL

✔ Livrare 24-48 ore ✔ Deschidere colet ✔ Asigurare colet

Cumparand acest produs veti castiga pana la 3 puncte loialitate. Cosul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi transformate intr-un cupon de reducere - valabil la urmatoarea comanda - de 0.60 lei.

Referinta:
AB-RE84223
Brand:
Adaugati la wishlist
Descriere

Descriere produs

Protectie completa pentru zilele insorite

Pielea tanara si fina a bebelusului tau nu a dezvoltat inca nicio protectie proprie impotriva razelor UV. Doar cateva minute neprotejate la soare sunt suficiente pentru a-i arde pielea. O arsura solara nu este doar foarte neplacuta si dureroasa pentru bebelusul tau, dar creste si riscul de boli de piele ulterioare. Din acest motiv, pielea are nevoie de protectie suplimentara. Copertina de soare pentru carucior, compatibila si cu alte sisteme de calatorie, ofera umbra placuta copilului tau si protejeaza impotriva radiatiilor UV daunatoare.

Ofera umbra racoroasa

Copertina ShineSafe de la Reer acopera aproape complet zona deschisa a caruciorului si asigura umbra suficienta in aproape orice pozitie a soarelui. Acest lucru opreste incalzirea aerului din interiorul caruciorului si mentine copilul la o temperatura placuta in mediu racoros. In acelasi timp, umbra face posibila o calatorie placuta si cat mai lunga.

Protectie impotriva razelor UV daunatoare datorita materialelor de inalta calitate

Copertina ShineSafe de la Reer este realizata 100% din poliester Pongee. Aceasta fibra sintetica puternica, densa, absoarbe pana la 98% din razele solare. Astfel, ofera pielii sensibile a bebelusului cea mai mare protectie posibila UV 50+. Materialul dens va protejeaza copilul si impotriva ploii usoare.

Ajustabila la pozitia soarelui, cu diverse optiuni de instalare

Copertina solara va permite sa-i reglati pozitia individual in functie de pozitia soarelui. Pentru a crea o zona mare de umbra, trageti copertina peste partea superioara a caruciorului si fixati-o. Dimineata sau seara, cand indicele UV este scazut, parasolarul poate fi prins cu usurinta pe lateralul caruciorului. Atunci cand copertina nu este necesara, partea opaca poate fi stransa spre marginea de prindere ca o jaluzea; nu este necesara demontarea de pe carucior.

Usor si sigur de montat si ajustat, datorita elasticului si snururilor

Elasticul universal si snururile permit utilizarea flexibila atat pe landou, cat si pe carucior sport. Pentru a instala copertina de soare, asezati-o peste partea superioara a caruciorului, trageti elasticul pana sub sezutul caruciorului si fixati snururile de maner - pentru a avea fixare optima chiar si in conditii de vant si pe teren denivelat.

 

Specificatiile produsului

-          Copertina pentru protectie solara Reer ShineSafe, pentru carucior de copii;

-          Ofera umbra si protejeaza impotriva arsurilor solare (UPF: 50+);

-          Usor de reglat dupa pozitia soarelui;

-          Protejeaza impotriva vantului lateral si a ploii slabe;

-          Instalare rapida si usoara, atat pe landou cat si pe carucior sport;

-          Usor de strans, nu necesita demontarea;

-          Dimensiuni: aprox. 34-52 cm x 72 cm;

-          Material: 100% poliester Pongee;

-          Intretinere: lavabila la masina de spalat;

-          Culoare: verde menta

-          Recomandat de la 0+ luni.

Citeste mai multShow less
Specificatii
AB-RE84223
Vizualizate recent

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare